Επαναλειτουργία λαϊκών αγορών του Δήμου Μαρώνειας Σαπών από βδομάδα

Ο Δήμος Μαρωνείας-Σαπών λαμβάνοντας υπόψη τις πρόσφατες νομοθετικές ρυθμίσεις διασφάλισης της Δημόσιας Υγείας από τον κορωνοϊό, τις ανάγκες επανεκκίνησης της τοπικής οικονομίας και τα αιτήματα των παραγωγών και καταναλωτών, αποφάσισε την επαναλειτουργία των Λαϊκών Αγορών της Ξυλαγανής από την Τρίτη 5 Μαΐου 2020 και Σαπών από την Παρασκευή 8 Μαΐου 2020.

Η ανακοίνωση επαναλειτουργίας της λαϊκής αγοράς Ξυλαγανής καθορίζει τους όρους και το περιεχόμενό της και είναι η κάτωθι :

Ανακοινώνεται στους πωλητές Λαϊκών Αγορών του Δήμου Μαρωνείας–Σαπών ότι:

Σύμφωνα με την 9/2020 Απόφαση Αντιδημάρχου Τ.Ο.ΑΝ. θα επαναλειτουργήσει η Λαϊκή Αγορά της Ξυλαγανής από την Τρίτη 5/5/2020 σύμφωνα με τους παρακάτω όρους όπως προβλέπονται από τις σχετικές Υπουργικές Αποφάσεις.

Σε κάθε Λαϊκή Αγορά από τους πωλητές που δραστηριοποιούνται σε αυτήν συμμετέχουν πωλητές σε ποσοστό 50% ανά κατηγορία πωλητών (Παραγωγοί – Επαγγελματίες).

Επίσης η ελάχιστη απόσταση μεταξύ των πάγκων των πωλητών ορίζεται σε πέντε (5) μέτρα με τον ενδιάμεσο χώρο κενό – ελεύθερο από αντικείμενα, όλοι οι πωλητές υποχρεούνται να φορούν κατά τις συναλλαγές και καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής τους στο χώρο, υγειονομική μάσκα, γάντια μιας χρήσης και να διαθέτουν σε εμφανές σημείο του πάγκου αντισηπτικό υγρό.

Καθορίζουμε Πρόγραμμα δραστηριοποίησης πωλητών παραγωγών και επαγγελματιών στη Λαϊκή Αγορά της Ξυλαγανής του Δήμου Μαρωνείας – Σαπών όπως φαίνεται στον παρακάτω πίνακα.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΩΛΗΤΩΝ ΛΑΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΞΥΛΑΓΑΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ
ΤΡΙΤΗ 5/5/2020
Α/Α ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΕΙΔΟΣ ΑΔΕΙΑΣ

1 ΣΕΦΚΕΤ ΣΕΛΗΜ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ Α’
2 ΧΑΛΗΛ ΜΕΝΕΞΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ Α’
3 ΧΡΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΣΤ
4 ΓΙΑΣΑΡ ΝΕΦΙΣΕ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ
5 ΔΕΛΗ ΜΕΧΜΕΤ ΑΧΜΕΤ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ
6 ΑΜΕΤ ΧΑΣΑΝ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ
7 ΚΑΡΑΚΑΣΗΣ ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ
8 ΜΑΡΑΝΤΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ
9 ΤΕΡΖΑΚΗ ΒΕΡΟΝΙΚΑ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ
10 ΤΖΗΝΟΥΔΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ
11 ΧΑΣΑΝ ΤΣΑΟΥΣ ΧΑΛΗΤ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ


Ο Αντιδήμαρχος Τ.Ο.ΑΝ

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖ ΜΟΥΣΤΑΦΑ

Exit mobile version