ΚορυφαίαΕλλάδαΤουρισμός

Εντυπωσιακές φωτογραφίες της Προέδρου του ΕΟΤ Άντζελας Γκερέκου μέσα σε χωράφι με λεβάντα στο Βόρειο Έβρο

Μία ομολογουμένως εντυπωσιακή γυναίκα με θεσμική ιδιότητα ,η Πρόεδρος του ΕΟΤ Άντζελα Γκερέκου φωτογραφήθηκε σε χωράφι λεβάντας ,στο υπέροχο μωβ τοπίο του Βορείου Έβρου στον οποίο βρέθηκε σήμερα αποτελώντας έτσι την καλύτερη πρέσβειρα μίας προσπάθειας αγροτοτουρισμού που ξεκινά η εταιρεία “Αρωμα Έβρου”

Η ίδια έγραψε σχετικά :”Έβρος: Πρόγραμμα αγροτουρισμού 2022 / Πρώτη πανελλαδική εφαρμογή “βραδιές στα κτήματα λεβάντας…Σήμερα βρίσκομαι σε ένα μαγικό τόπο…στο ακριτικό χωριό Βάλτος του Δήμου Ορεστιάδας .Εκεί που βρίσκονται σε καλλιεργητική έκταση 15 στρεμμάτων λεβάντας τα κτήματα της επιχείρησης «Άρωμα Έβρου ΚοινΣεπ»Η λεβάντα ανθοφορεί κατά τον μήνα Ιούνιο. Στην διάρκεια της ανθοφορίας το φυτό έχει το χαρακτηριστικό μωβ χρώμα που το διακρίνει. Προτείνεται λοιπόν τον μήνα Ιούνιο η πραγματοποίηση μίας σειράς εκδηλώσεων οι οποίες θα λάβουν χώρα εντός του κτήματος τις απογευματινές προς τις πρώτες βραδινές ώρες με στόχο την αξιοποίηση της δύσης του ηλίου. Στόχος η εφαρμογή του τομέα #Αγροτουρισμού στην #Ελλάδα.

Η κ Γκερέκου κατά τη διάρκεια της παραμονής της στον Έβρο είχε συναντήσεις με θεσμικούς φορείς ενώ επισκέφθηκε μουσεία και σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος σε πόλεις του Έβρου που κάνει τον τελευταίο καιρό ,κόντρα στις δύσκολες συνθήκες και συγκυρίες εντυπωσιακά βήματα στον τομέα του αγροτοτοτουρισμού με επίκεντρο τον Βόρειο Έβρο και το Σουφλί ( όπου ο Δήμαρχος της πόλης της χάρισε ένα μεταξωτό μαντήλι…)

Back to top button