ΚορωνοίόςΚορυφαία

Ένας θλιβερός απολογισμός :το 41% των θανάτων από κορωνοϊό σε Μακεδονία και Θράκη

Θλίψη και προβληματισμό προκαλούν τα στατιστικά στοιχεία που έφερε σήμερα στη δημοσιότητα το protothema σύμφωνα με τα οποία το 41% των θανάτων από την αρχή της πανδημίας προέρχονταν από τη Βόρεια Ελλάδα ή καλύτερα καταγράφηκαν στα Νοσοκομεία της Μακεδονίας Θράκης .

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα στα Νοσοκομεία της Περιφέρειας καταγράφηκαν :499 θάνατοι στο Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης,354 στης Καβάλας και 221 στη Δράμα. Αναφορά για το Νοσοκομείο της Κομοτηνής δεν γίνεται ούτε της Ξάνθης .Στις Σέρρες έχουν καταγραφεί 527 θάνατοι ενώ η καταγραφή ξεκίνησε από πέρσι τον Οκτώβριο δηλαδή αφορά μία χρονιά.

Σε Αλεξανδρούπολη ,Δράμα ,Ξάνθη και Καβάλα οι Μητροπολίτες έχουν εξαγριωθεί με την επιρροή που ασκούν διάφοροι παραεκκλησιαστικοί κύκλοι σε άτομα που πείθονται να αρνηθούν τον εμβολιασμό και έχουν προχωρήσει σε πολύ σκληρές δημόσιες τοποθετήσεις.

Την ίδια στιγμή ενώ το ενδιαφέρον για την 3η δόση καταγράφεται μεγάλο οι νέοι εμβολιασμοί Έτσι χθες στην Ροδόπη ,έγιναν 12 εμβολιασμοί με την πρώτη δόση ,2 με τη δεύτερη και 8 με την αναμνηστική.

Ανάλογες “επιδόσεις” καταγράφονται και στην υπόλοιπη Περιφέρεια ΑΜΘ .

Back to top button