Εμπορικός Σύλλογος Ξάνθης για το νέο lock down : “Αφήστε μας ήσυχους επιτέλους”…

Την έντονη αντίδραση του Εμπορικού Συλλόγου Ξάνθης προκάλεσε το άκουσμα της είδησης της επιβολής νέων πιο αυστηρών μέτρων υπό τη μορφή του lockdown, που επηρεάζουν άμεσα το λιανικό εμπόριο.

Ο Εμπορικός Σύλλογος, κάνει λόγο για αλλοπρόσαλλα μέτρα που φτωχοποιούν μια ολόκληρη τάξη και ζητά από την κυβέρνηση να εντοπίσει τις “πραγματικές εστίες μετάδοσης” του ιού και να σταματήσει να χτυπά τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

“Τελικά οι ελπίδες για μια καλύτερη αντιμετώπιση της αγοράς από την μεριά της κυβέρνησης και πάλι διαψεύστηκαν με τα ακατανόητα και αλλοπρόσαλλα νέα αυστηρά μέτρα κλεισίματος. Τελικά την πληρώνουν μόνο αυτοί που δεν φταίνε, φτωχοποιούν μια ολόκληρη τάξη με τις αποφάσεις τους.

Αναστολή πληρωμών προς τα ταμεία δεν έγινε, μπήκαν προσαυξήσεις για καθυστερήσεις μέσα στο 2020 αλλά παρόλα αυτά συνεχίζουν να μας κουνάνε το δάχτυλο για ατομική ευθύνη που πρέπει να δείξουν οι επαγγελματίες. Βρείτε επιτέλους τις πραγματικές εστίες μετάδοσης και αφήστε μας ήσυχους αλλιώς θα μας βρείτε απέναντι σας” σημειώνει ο Εμπορικός Σύλλογος.

Exit mobile version