ΚοινωνίαΠολιτισμόςΤοπικές ειδήσεις

Εκπαιδευτικό σεμινάριο για μέλη Πολιτιστικών Συλλόγων απο τη ΔΚΕΠΠΑΚ την Τρίτη

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού-Παιδείας-Αθλητισμού Κομοτηνής  διοργανώνει  σεμινάριο για την εκπαίδευση των μελών των πολιτιστικών, αθλητικών και  κοινωνικών  συλλόγων του Δήμου Κομοτηνής στην χρήση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας καταγραφής των συλλόγων και των δράσεων τους,η οποία δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον Δήμο Κομοτηνής και την Αναπτυξιακή Ανώνυμη εταιρεία Κ.ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ Δήμου Κομοτηνής.

Το εκπαιδευτικό σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του Πολυλειτουργικού Κέντρου Κομοτηνής (πρώην αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου) στην Γ. Μαρασλή 1, την Τρίτη 13/10/2020 και ώρα 18:00.

Στο σεμινάριο θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας για πρόληψη κατά της διασποράς του κορωνοïού Covid-19 και θα είναι απαραίτητη η χρήση μάσκας.

Βάσει των προληπτικών μέτρων ο ανώτερος επιτρεπόμενος αριθμός συμμετεχόντων ορίζεται σε 50 άτομα, για τον λόγο αυτό θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας βάσει των δηλώσεων συμμετοχής. Κάθε σύλλογος θα εκπροσωπείτε από ένα (1) άτομο.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την Αναπτυξιακή Ανώνυμη εταιρεία Κ.ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ Α.Ε. Δήμου Κομοτηνής, στο τηλέφωνο επικοινωνίας 2531023165 έως την Δευτέρα 12/10/2020, για να δηλώσουν την συμμετοχή τους..

Back to top button