ΚοινωνίαΚορυφαίαΤοπικές ειδήσεις

Έκκληση στους μαθητές που βρίσκονται σε καραντίνα να μένουν στο σπίτι τους από τη Δντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης -“Όλοι μας μπορεί να είμαστε φορείς”

Έκκληση σε γονείς και μαθητές των οποίων τα μαθήματα έχουν ανασταλεί λόγω κρούσματος κορωνοϊού στη τάξη ή το σχολείο, να μένουν στο σπίτι τους κάνει η Δντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν Ροδόπης Μαίρη Κοσμίδου :

“Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες
Αγαπητά μας παιδιά
Η αναστολή λειτουργίας τμήματος ή σχολικής μονάδας αποφασίζεται μετά από εμφάνιση στο αντίστοιχο τμήμα ή σχολείο επιβεβαιωμένου κρούσματος μαθητή που ήρθε σε επαφή με τους συμμαθητές τους το τελευταίο 48ωρο ή εκπαιδευτικού που δίδαξε στο συγκεκριμένο τμήμα τουλάχιστον 2 ώρες κατά το τελευταίο διήμερο τους μαθητές τους . Αυτόματα όλοι οι εμπλεκόμενοι (μαθητές και εκπαιδευτικοί) θεωρούνται στενές επαφές και τίθενται σε καραντίνα.
Αναστολή μαθημάτων και καραντίνα σημαίνει ότι ΜΕΝΩ ΣΠΙΤΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ. ΜΕΝΩ σπίτι μου και ΔΕΝ κάνω επισκέψεις σε συγγενείς και φίλους. Μένω σπίτι μου και ΔΕΝ πηγαίνω στην αγορά. Μένω σπίτι μου και ΔΕΝ έρχομαι σε επαφή με άλλους βάζοντας σε κίνδυνο την υπόλοιπη δημόσια υγεία. Δεν είχαν όλα τα επιβεβαιωμένα κρούσματα συμπτώματα.
Όλοι μας μπορεί να είμαστε φορείς. Όλοι μας μπορεί να θέτουμε σε κίνδυνο την υγεία των υπολοίπων. Παρακαλώ να επιδείξετε ωριμότητα, υπευθυνότητα, ενσυναίσθηση και συνέπεια. Ζητώ από την θέση της Διευθύντριας ΔΔΕ Ροδόπης να τηρήσετε τις εντολές των υγειονομικών και εκπαιδευτικών ώστε να μην είμαστε εμείς, η εκπαιδευτική κοινότητα, αυτή που θα συμβάλλει στην περεταίρω επιδείνωση της κατάστασης.

Η Διευθύντρια ΔΔΕ Ροδόπης
Κοσμίδου Μαριγούλα

Back to top button
Close