Εκδήλωση για την 1η του Μάρτη στο Λαογραφικό Μουσείο από τη ΔΚΕΠΠΑΚ

«Ελαφιβολίονας, Φυτευτής, Βαγγελιώτης, Πεντάγνωμος, Ανοιξιάτης»Μα ποιος είναι αυτός που έχει τόσα πολλά ονόματα; Ποιος; Ποιος;Μήπως είναι πρίγκιπας από την Περσία…μήπως… μήπως…

Ελάτε να γνωρίσουμε τον επίσημο προσκεκλημένο της Δ.Κ.Ε.Π.Π.Α. Κομοτηνής στο Λαογραφικό και Ιστορικό Μουσείο στις 01/03 και 02/03/2022 στις 9:00 το πρωί. Θα ακούσουμε την ιστορία του!

Την αφήγηση- ανάγνωση παραμυθιών με θέμα την Άνοιξη θα πραγματοποιήσουν μέλη της θεατρικής ομάδας «Κιβωτός Ονείρου» του Τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης στην Προσχολική Ηλικία της Σχολής Επιστημών Αγωγής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, με την καθοδήγηση της διδάσκουσας Μυρσίνης Λαντζουράκη. Συμμετέχουν οι φοιτήτριες: Κική Κωστάρου, Δήμητρα Παπάζογλου, Δέσποινα Ρατσίδου, και η νηπιαγωγός Πένη Σαμουρκασίδου.Θα τραγουδήσουμε τα τραγούδια του, μαζί με τους Δημήτρη και Ρούλα Κυριακάκη αλλά και θα παίξουμε «μαζί» του σχηματίζοντας το χαρακτηριστικό του κόσμημα από την αυλή του μουσείου μέχρι μέσα! Και φυσικά…. θα φορέσουμε ΟΛΟΙ το δώρο του, την «Μάρτα»!Φέρτε μαζί σας τα χαμόγελα και την καλή σας διάθεση!

Exit mobile version