ΚορυφαίαΠολιτισμός

Εκδήλωση για τα 30 χρόνια του Συλλόγου Ποντίων Σαπών “Τα Κασσιτερά “

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ποντίων Σαπών “ΤΑ ΚΑΣΣΙΤΕΡΑ”, σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Μαρωνείας-Σαπών, διοργανώνει την ετήσια Μουσικοχορευτική Εκδήλωση του εκδήλωση την Τετάρτη 5 Ιουλίου 2023 και ώρα 21:00 στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Σαπών “Δημήτρης Τσετινές”.

Η φετινή εκδήλωση θα είναι επετειακή με αφορμή την συμπλήρωση τριάντα (30) ετών από την ίδρυση και λειτουργία του Συλλόγου.

Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης, οι συντελεστές της παράστασης με την συμβολή των χορευτών, θα μας ταξιδέψουν στον Πόντο μέσα από θεατρικά μονόπρακτα που παρουσιάστηκαν στο παρελθόν από τον σύλλογο και άφησαν το στίγμα τους.

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης η παιδική και η εφηβική ομάδα του Συλλόγου καθώς και οι καλεσμένοι θα παρουσιάσουν ποντιακούς παραδοσιακούς χορούς. Στο τρίτο και τελευταίο μέρος της εκδήλωσης θα ανταμώσουν χορευτικά όλα τα μέλη των χορευτικών ομάδων από την ίδρυση του Συλλόγου μέχρι και σήμερα. Παράλληλα, θα υπάρχει έκθεση φωτογραφίας, κειμηλίων και αρχειακού υλικού. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Back to top button