ΚοινωνίαΚορυφαίαΤοπικές ειδήσεις

Έκανε το τεστ για κορωνοϊό και ο Δήμαρχος Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης -Σε 3 σημεία της Κομοτηνής τεστ μέχρι το τέλος της εβδομάδας -Απευθύνει έκκληση στους συνδημότες για εξέταση ο Δήμαρχος

Από το πρωί της Δευτέρας 22 Ιουνίου 2020 ξεκίνησαν τα μαζικά τεστ για τον covid-19 στον Δήμο Κομοτηνής από υγειονομικά κλιμάκια του ΕΟΔΥ και της Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας ΑΜΘ.

Τα τεστ θα διενεργούνται καθ’ όλην τη διάρκεια της εβδομάδας από το πρωί μέχρι το μεσημέρι, στο κτήριο, όπου στεγάζεται η Διεύθυνση Υγείας της Περιφέρειας ΑΜΘ (Πρώην Υγειονομικό). Επίσης, από την Τρίτη 23 Ιουνίου 2020 ένα δεύτερο υγειονομικό κλιμάκιο θα παίρνει δείγματα και στο κτήριο της Αντιπεριφέρειας Ροδόπης (Πρώην Νομαρχία). Και την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020 θα προστεθεί κι ένα τρίτο κλιμάκιο, που θα βρίσκεται στον χώρο του Α΄ΚΑΠΗ Κομοτηνής (Παραπλεύρως της Δημοτικής Αγοράς Κομοτηνής).

Το μεσημέρι της Δευτέρας 22 Ιουνίου 2020 προσήλθε προς εξέταση και ο Δήμαρχος Κομοτηνής, Ιωάννης Γκαράνης και απηύθυνε έκκληση στους συνδημότες του να σπεύσουν κι αυτοί μαζικά για να εξεταστούν, προκειμένου να συμβάλλουμε όλοι ουσιαστικά στην προσπάθεια των υγειονομικών φορέων του τόπου μας για την ανίχνευση του ιού και την περαιτέρω θωράκιση, τόσο της ατομικής υγείας, όσο και της δημόσιας υγείας στον τόπο μας.  

Back to top button