Στο Ειδικό Σχολείο Κομοτηνής ο Δήμαρχος

Στο Ειδικό Σχολείο Κομοτηνής βρέθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης ενόψει των γιορτών των Χριστουγέννων .Όπως ανάφερε ο ίδιος σε σχετική ανάρτηση :

“Επισκέφθηκα σήμερα το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κομοτηνής, ενόψει των γιορτών των Χριστουγέννων. Συνομίλησα με τη Διευθύντρια, Βιργινία Βαϊτσούδη, για θέματα που αφορούν στις υποδομές του Σχολείου. Συζητήσαμε για τα έργα που έγιναν πρόσφατα από τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Κομοτηνής στους χώρους υγιεινής, όπου έγινε αλλαγή διαρρύθμισης για την καλύτερη εξυπηρέτηση των παιδιών. Επιπλέον, έγινε ανακαίνιση της στέγης του σχολείου.

Η Διευθύντρια ευχαρίστησε για την άψογη συνεργασία με τη Σχολική Επιτροπή και την άμεση ανταπόκριση στα αιτήματά τους και της δήλωσα ότι θα είμαστε στο πλευρό τους, στο μέτρο των δυνατοτήτων μας.

Επίσης, με ενημέρωσε ότι φοιτούν 25 παιδιά από όλο τον Νομό Ροδόπης, ηλικίας 7 έως 15 ετών, με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες. Η μετακίνηση ορισμένων μαθητών γίνεται με λεωφορείο που διαθέτει ο Δήμος Κομοτηνής.

Τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί τραγούδησαν τα κάλαντα και ανταλλάξαμε ευχές για μια Καλή Χρονιά, με υγεία και ευημερία.”

Exit mobile version