ΑστυνομικάΕλλάδαΚορυφαία

Έγκλημα στη Φθιώτιδα: Στoν Ίασμο βρέθηκε το κλεμμένο τζιπ του νεκρού ζευγαριού από τη Μακρακώμη

“Η κλοπή του τζιπ φέρεται να έγινε αμέσως μετά το σφράγισμα του σπιτιού του ζευγαριού στη Δυτική Φθιώτιδα

Στον Ίασμο Κομοτηνής, , εντοπίστηκε το κλεμμένο τζιπ του ζευγαριού από τη Μακρακώμη, που βρέθηκε νεκρό μέσα στο σπίτι του τον περασμένο Ιανουάριο.

Στην τραγωδία που είχε σημαδέψει τη Δυτική Φθιώτιδα, είχε προστεθεί ένα ακόμη περιστατικό που κινούσε το αστυνομικό ενδιαφέρον και αφορούσε την κλοπή, από την αυλή του σπιτιού του ζευγαριού, του τζιπ που οδηγούσε.

Μια κλοπή που έγινε αμέσως μετά τη σφράγιση του χώρου και ενώ είχε ακουστεί ότι άγνωστοι είχαν προσπαθήσει να εισέλθουν ακόμη και στο εσωτερικό του σπιτιού.

Το συγκεκριμένο τζιπ εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κομοτηνής, εγκαταλειμμένο σε μια ρεματιά στην ανωτέρω περιοχή και εξετάζεται αν είχε χρησιμοποιηθεί σε λαθροδιακίνηση μεταναστών αλλά και για το πως συνδέεται με την κλοπή από τη Μακρακώμη.

Το όχημα βρέθηκε σε άσχημη κατάσταση και θα διερευνηθεί από τους αστυνομικούς του εγκληματολογικού για DNA ή άλλα στοιχεία που θα οδηγήσουν στη λύση του μυστηρίου για το ποιοι το έκλεψαν και ποιοι το χρησιμοποίησαν για τις παράνομες δραστηριότητές τους.”

Nα σημειωθεί ότι στις 20 Ιανουαρίου είχαν βρεθεί νεκροί στο σπίτι τους νεκροί ένας 49χρονος και η 51χρονη σύζυγός τού.Όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι ο άνδρας σκότωσε τη σύζυγό του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε

(στοιχεία από lamiaroport

Back to top button