ΑυτοδιοίκησηΡεπορτάζ

Εγκαινιάστηκε η δομή σίτισης του Δήμου Ιάσμου(φωτογραφίες)


Παρουσία του Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ, Χρήστου Μέτιου, πραγματοποιήθηκαν τα επίσημα εγκαίνια της Δομής Σίτισης του Δήμου Ιάσμου. Παρόντες ήταν ακόμη ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης, ο Δήμαρχος Μύκης Ριτβάν Ντελή Χουσεΐν, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης ΑΜ-Θ Τζιχάν Ιμάμογλου, ο Πρόεδρος Δημ. Συμβουλίου Δήμου Ιάσμου Μεχμέτ Μεχμέτ, η Πρόεδρος Δημ. Συμβουλίου Δήμου Αρριανών Ρουκιέ Ριζγίτς, οι Αντιδήμαρχοι, Τοπικοί – Δημοτικοί Σύμβουλοι και υπάλληλοι του Δήμου Ιάσμου. 

Πρόκειται για μια Δομή, η οποία μπορεί να καλύψει συνολικά έως 300 ωφελούμενους, ήδη λειτουργεί με διανομή γευμάτων σε 180 ωφελούμενους, ενώ ο αριθμός αυτός αναμένεται να φτάσει τους 235 από τις αρχές Ιουλίου.

Ο οικοδεσπότης της εκδήλωσης, ο Δήμαρχος Ιάσμου, Οντέρ Μουμίν, δήλωσε περήφανος για το έργο και το χαρακτήρισε ως το κορυφαίο της μέχρι τώρα θητείας τους: «Το όραμά μας έγινε πραγματικότητα. Χρωστάμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ για τη στήριξη του έργου με χρηματοδότηση 190.000€, καθώς και τους συμπολίτες μας, τις τοπικές επιχειρήσεις, των οποίων οι δωρεές ανέρχονται σε 35.000 €. Ως Δήμος Ιάσμου, με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, θα συνεχίσουμε να δίνουμε χέρι βοήθειας στους άπορους, οικονομικά αδύναμους συνδημότες μας». 

Η υποδοχή των προσκεκλημένων έγινε με ανοικτό μπουφέ, που συνοδευόταν από γεύματα της Δομής Σίτισης.

Back to top button