ΚοινωνίαΚορυφαίαΤοπικές ειδήσεις

Έφυγε από τη ζωή στα 91 του ο επί σειρά ετών δημοτικός σύμβουλος Κομοτηνής Ιωάννης Κοσμίδης

Eνα μεγάλο κεφάλαιο της μεταπολιτευτικής αυτοδιοικητικής ιστορίας της Κομοτηνής κλείνει με την απώλεια του Ιωάννη Κοσμίδη ο οποίος έφυγε σήμερα από τη ζωή ,νικημένος από τον κορωνοϊό στα 91 του χρόνια.

Ο εκλιπών διατέλεσε επί τετραετίες δημοτικός σύμβουλος Κομοτηναίων με καταγεγραμμένο στην θεσμική μνήμη του τόπου το ήθος ,την αγάπη του για την πόλη και το θάρρος της γνώμης σε δύσκολες εποχές με οξυμένα τα πολιτικά πάθη. Μάλιστα όσοι παρακολουθούσαν τα δημοτικά πράγματα από κοντά θυμούνται την παρρησία με την οποία είχε υποστηρίξει την ανάγκη πεζοδρομήσεων στο κέντρο της πόλης θέση που την εποχή που την εξέφραζε ,35 χρόνια πριν .ήταν πρωτοποριακή και δικαιώθηκε ,παρά τις τότε αντιδράσεις ,στην πορεία του χρόνου.

Με διαύγεια πνεύματος μέχρι και την τελευταία στιγμή παρακολουθούσε στενά τις πολτικές εξελίξεις για τις οποίες πάντα είχε άποψη .Μια αρχοντική μορφή από τις σπάνιες εκείνες της παλιάς Κομοτηνής ..

Η επιτυχείς πορείες των δύο θυγατέρων του ,της Ζωής Κοσμίδου εκτελεστικής γραμματέα ,σήμερα ,της Περιφέρειας ΑΜΘ και της Μαριγούλας Κοσμίδου Δντριας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης τον γέμιζαν πάντα με υπερηφάνεια.

Η κηδεία του πραγμαοποιήθηκε όπως προβλέπεται από τα σχετικά πρωτόκολα πριν από λίγο.

Η οικογένειά του ζητά αντί στεφάνου να κατατεθεί ενίσχυση στο Γηροκομείο Κομοτηνής .

Ο Δήμος Κομοτηνής και το δημοτικό συμβούλιο ΟΦΕΊΛΟΥΝ να τον τιμήσουν για την προσφορά του στον τόπο ,

Η Ροή news εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος ευχόμενη στους οικείους του να τύχουν της εξ Ύψους Παρηγορίας

Back to top button