ΚορυφαίαΚοινωνίαΚορωνοίός

Έφυγε από τη ζωή ο μέχρι πρότινος Δντης της Πνευμονολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Κομοτηνής Γιώργος Πατλάκας-Έδωσε τη μεγάλη μάχη με την πανδημία στο Νοσοκομείο Κομοτηνής

Ένας μαχητής πραγματικός ο γιατρός Δντης της Πνευμονολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Κομοτηνής ,ο Γιώργος Πατλάκας από τη ζωή όπως έγινε γνωστό σήμερα. Ο Γιώργος Πατλάκας επί δεκαετίες άοκνος υπηρέτης της δημοσίας υγείας στη Ροδόπη περιέθαλψε στην πνευμονολογική κλινική του Σισμανογλείου εκατοντάδες ασθενείς ενώ έδωσε την μεγάλη μάχη με την πανδημία λόγω ειδικότητας στο Νοσοκομείο Κομοτηνής αφού σε αυτό κατέληγαν τα σοβαρά περιστατικά του κορωνοϊού .Μέχρι πρόσφατα εκτός απόπ Δντης της Πνευμονολογικής κλινικής ήταν και Δντης της Ιατρικής του Υπηρεσίας .

Οπως αναφέρει σε σχετικό δελτίο η Δκτρια του Νοσοκομείου Μάγδα Γιαμουστάρη :

“Έφυγε νωρίς από κοντά μας ένας υπέροχος άνθρωπος, ένας εξαιρετικός γιατρός, ένας πολύτιμος φίλος, ο Γεώργιος Πατλάκας, Πνευμονολόγος, Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας μέχρι πρότινος.

Όρθιος  και γενναίος  πολεμιστής της ζωής πάλευε μέχρι την τελευταία  του ανάσα για το καλό όλων.

Ευγενικός,  προσηνής, ήρεμος χάραξε μια φωτεινή πορεία στο Γ.Ν. Κομοτηνής, όντας παράδειγμα για όλους.

Με αισθήματα οδύνης τον αποχαιρετούμε.

Θα παραστούμε στην εξόδιο ακολουθία που θα τελεστεί αύριο Τετάρτη  στις 4:30 μ.μ στον Ιερό Ναό της Αγίας Κυριακής  στην Αλεξανδρούπολη.

Η Διοίκηση και σύσσωμο  το προσωπικό του Γ.Ν. Κομοτηνής εκφράζουν τα θερμά συλληπητήρια  στην οικογένειά του.

Η Διοικήτρια    του  Γ.Ν. Κομοτηνής

                                               Μαγδαληνή Γιαμουστάρη

Back to top button