ΚορυφαίαΚοινωνία

Έφυγε από τη ζωή ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στη Ροδόπη Αχμέτ Μεχμέτ

Απεβίωσε σήμερα στα 76 του χρόνια ο πρώην βουλευτής Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ Αχμέτ Μεχμέτ. Ο εκλιπών διατέλεσε βουλευτής του κόμματος δύο θητείες το 1981 έως το 1985 και τη δεύτερη και τελευταία από το 2000 έως το 2004 όταν κατέλαβε την έδρα της Χρύσας Μανωλιά μετά από τη δικαίωση ένστασης που υπέβαλε στο εκλογοδικείο έχοντας δικηγόρο ,κατά σύμπτωση τον σημερινό βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ιλχάν Αχμέτ.

Επίσης εξελέγη νομαρχιακός σύμβουλος κατά την πρώτη θητεία της αιρετής Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης με Νομάρχη τον Στέργιο Σταυρόπουλο διατελώντας μάλιστα και Αντινομάρχης κατα την περίοδο 1994 -1998.

Ήταν επαγγελματίας τεχνικός οχημάτων ,άνθρωπος απλός ,προσηνής και ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία .Μπορεί τα τελευταία χρόνια να είχε αποτραβηχθεί από την ενεργό πολιτική ωστόσο παρακολουθούσε στενά και με ενδιαφέρον τις εξελίξεις στο χώρο της Κεντροαριστεράς .

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 17.00 στο σπίτι του στην Κομοτηνή απέναντι από το κολυμβητήριο οδός Μαρασλή 20.

Στο γιό του Σεντάτ ,στη νύφη του Σιμπέλ και στην οικογένειά του θερμά συλλυπητήρια .

ΣΥΛΛΥΠΗΤΉΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ν ΡΟΔΟΠΗΣ

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Ροδόπης του ΠΑ.ΣΟ.Κ.-Κινήματος Αλλαγής εκφράζει την θλίψη της για την απώλεια του πρώην βουλευτή της Παράταξης, Μεχμέτ Αχμέτ.
Ο Μεχμέτ Αχμέτ υπηρέτησε το ΠΑ.ΣΟ.Κ. από τα νεανικά του χρόνια και υπήρξε ο πρώτος υποψήφιος μειονοτικός βουλευτής του χώρου μας το 1977.
Εκλέχθηκε πρώτος σε σταυρούς προτίμησης βουλευτής του Κινήματος στην Ροδόπη το 1981 στις ιστορικές εκλογές της Αλλαγής και επανήλθε στην Βουλή την τετραετία 2000-04. 
Υπηρέτησε και από θέσεις ευθύνης τη νομαρχιακή αυτοδιοίκηση στα πρώτα χρόνια δημιουργίας του θεσμού.
Τιμώντας την μνήμη του Μεχμέτ Αχμέτ η Νομαρχιακή Επιτροπή Ροδόπης του ΠΑ.ΣΟ.Κ.- Κινήματος Αλλαγής σε έκτακτη συνεδρίασή της, αποφάσισε να παραστεί σύσσωμη σήμερα στην κηδεία του, να εκφράσει τα συλλυπητήρια της προς τους οικείους του και να κατατεθεί στεφάνι στην σωρό του εκλιπόντος.

Back to top button