ΚοινωνίαΕλλάδαΚορυφαία

Έφυγε στα 43 του ο Ολυμπιονίκης του TAEK WONDO Αλέξανδρος Νικολαίδης

Σκλήρη αλλά αδυσώπητη αποδείχθηκε η μάχη που έδινε τα δύο τελευταία χρόνια ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης, ο δις αργυρός Ολυμπιονίκης στο ταεκβοντό, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το πρωί της Παρασκευής (14/10) με την είδηση του θανάτου του να σκορπίζει απέραντη θλίψη.

Ο Αλέξανδρος Νικολαϊδης έδωσε μάχη με τον καρκίνο ωστόσο εδώ και καιρό ήταν γνωστό στο οικογενειακό περιβάλλον πως η κατάστασή του ήταν μη αναστρέψιμη με τον ίδιο, ωστόσο, να μην λέει δημόσια πως το πρόβλημά του ήταν πιο σοβαρό απ’ ότι διέρρεε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το καρκίνωμα nut ήταν πολύ επιθετικό με τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη να υποβάλλεται σε αμέτρητες αγωγές προκειμένου να ανταπεξέλθει. Ο πρωταθλητής του ταεκβοντό έκανε θεραπεία ακόμη και από την Αμερική, ωστόσο είχε ήδη καταβληθεί ο οργανισμός του και η κατάσταση είχε επιδεινωθεί.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες του gazzetta.gr το τελευταίο διάστημα ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης μπαινόβγαινε στο Διαβαλκανικό και περίμενε να υποβληθεί σε μία νέα θεραπεία, όμως δεν πρόλαβε… Τις τελευταίες ημέρες της ζωής του ήθελε να τις περάσει στο σπίτι του, όπως και έγινε.

Σύμφωνα με το οικείο περιβάλλον του, μέχρι και τα τελευταία 24ωρα της ζωής του είχε επαφή με το περιβάλλον και μάλιστα είχε φροντίσει να ενημερώσει τον κόσμο από το προφίλ του για το τελευταίο του «ταξίδι»…

Τελευταία του επιθυμία τα δύο του μετάλλια να βγουν σε δημοπρασία και τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν να δοθούν σε δομές με παιδιά που έχουν ανάγκη.

Ο Νικολαίδης είχε κατακτήσει δύο αργυρά μετάλλια στην Αθήνα και το Πεκίνο στο ταεκβοντο.

protothema

Back to top button