“Έφυγε” ο επιχειρηματίας και πρώην μεγαλομέτοχος του Πανθρακικού Τάσος Καραολάνης

Θλίψη στην Κομοτηνή αλλά και στην αθλητική οικογένεια του Πανθρακικού προκάλεσε η είδηση του θανάτου του γνωστού επιχειρηματία της Κομοτηνής και πρώην μεγαλομετόχου και ιδιοκτήτη της ομάδας του Πανθρακικού Τάσου Καραολάνη.

Ο εκλιπών κατέληξε από επιπλοκές του κορωνοϊού στο Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης όπου νοσυλεύονταν τις τελευταίες μέρες διασωληνωμένος.

Ο Τάσος Καραολάνης ήταν η ψυχή και ο βασικός χρηματοδότης της ομάδας του Πανθρακικού κατά την φρενήρη πορεία της από τα τοπικά πρωταθλήματα στα σαλόνια της Super League στην οποία έγραψε την δική της ιστορία επιτυχιών .Ο ίδιος ήταν και αυτός που πήρε την απόφαση όταν πλέον η οικονομική στήριξη της ομάδας ήταν πλέον αδύνατη να επιλέξει την αποχώρησή της από το Πρωτάθλημα και την επαναφορά της στις τοπικές κατηγορίες .

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του

Συλλυπητήρια του “Πανθρακικού” για την απώλεια του Τάσου Καραολάνη

Η οικογένεια του Πανθρακικού εκφράζει τα συλλυπητήρια της για την απώλεια του Τάσου Καραολάνη, του ανθρώπου που έβαλε διάπλατα την «σφραγίδα» στις επιτυχίες του Πανθρακικού, δίνοντας όραμα στην πόλη και αφήνοντας παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές ένα υπερσύγχρονο προπονητικό κέντρο.

Η απώλεια του αποτελεί πλήγμα για τον Πανθρακικό αλλά και τον αθλητισμό της Ροδόπης.

Ο Τάσος Καραολάνης αγαπούσε παθολογικά τον Πανθρακικό, ζούσε για αυτόν και είναι χρέος μας να βλέπει από ψηλά την ομάδα της καρδιάς του να διαπρέπει.

Καλό Παράδεισο ΚΥΡΙΕ ΤΑΣΟ!

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει…” καταλήγει

Exit mobile version