“e-Aιμοδότες”:το 2022 χρόνος επιτευγμάτων και κοινωνικών προκλήσεων

Καθώς το 2022 πλησιάζει στο τέλος του, είναι σημαντικό να αναλογιστούμε τα επιτεύγματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίσαμε τους τελευταίους 12 μήνες.

Μερικά από τα σημαντικότερα επιτεύγματά μας το 2022 ήταν η βράβευση μας στη 3η θέση στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Νέων Επιστημόνων στο Λέιντεν της Ολλανδίας και η χορήγηση της αιγίδας του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης στην εφαρμογή μας, επιτεύγματά που ανέδειξαν το σημαντικό μας έργο. 

 Κατά τη διάρκεια του έτους, διοργανώσαμε 4 μεγάλες αιμοδοσίες, 18 καμπάνιες ευαισθητοποίησης αιμοδοσίας, συμμετείχαμε σε 3 φεστιβάλ νέων με το PSDM Athens, δράσεις οι οποίες είχαν μεγάλη προσέλευση και είχαν ως αποτέλεσμα σημαντικό αριθμό νέων εθελοντών αιμοδοτών. 

Φέτος επικεντρωθήκαμε στην ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας σχετικά με τη σημασία της αιμοδοσίας και την ανάγκη για συνεχή παροχή αίματος.

 Ενώ αντιμετωπίσαμε κάποιες προκλήσεις το 2022, όπως η πανδημία COVID-19 και οι περιορισμοί που προέκυψαν στις δημόσιες συγκεντρώσεις, μπορέσαμε να προσαρμοστούμε και να συνεχίσουμε την αποστολή μας διαδικτυακά. 

 Συνολικά, ήταν μια ικανοποιητική και επιτυχημένη χρονιά για την e-Αιμοδότες και είμαστε ευγνώμονες σε όλους τους εθελοντές και τους υποστηρικτές μας που μας βοήθησαν να έχουμε θετικό αντίκτυπο στην κοινότητά μας. Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε το έργο μας το 2023.

 Κλείνοντας το 2022, καταφέραμε να μεγαλώσουμε την ομάδα μας με 25 νέους εθελοντές, μια διαφορετική ομάδα νέων που είναι παθιασμένοι με την κοινωνική προσφορά! 

Η εφαρμογή έγινε διαθέσιμη σε 8 νέες περιοχές και νοσοκομεία καθώς και ξεπέρασε τις 500.000 προβολές με περισσότερους από 25.000 μοναδικούς επισκέπτες από την ημέρα που πρώτο κυκλοφόρησε! 

Μείνετε συντονισμένοι για τον αναλυτικό απολογισμό του 2022 που θα αναρτηθεί τις επόμενες μέρες!

Exit mobile version