ΚοινωνίαΚορυφαία

e-Αιμοδότες:ενημερωτική εκδήλωση για τα 2 χρόνια λειτουργίας της αύριο στη Δημοτική Βιβλιοθήκη

Η υπηρεσία e-Αιμοδότες που αποτυπώνει τις τρέχουσες ανάγκες αιμοδοσίας και τις προγραμματισμένες εξορμήσεις 20 Νοσοκομειακών Υπηρεσιών Αιμοδοσίας, κλείνει 2 χρόνια στις 11 Μαρτίου 2023 από την πρώτη λειτουργία της.

Καθώς φέτος έχουν αρθεί όλα τα προληπτικά μέτρα της πανδημίας COVID-19, πιστεύουμε ότι είναι ιδανική στιγμή να γιορτάσουμε αυτό το σημαντικό ορόσημο, με μια ενημερωτική εκδήλωση στην οποία θα παρουσιάσουμε στην τοπική κοινωνία τις δράσεις και την πρόοδο που έχουμε σημειώσει αυτά τα 2 χρόνια. Αναμφίβολα, αυτή η πρωτοβουλία θα αποτελέσει για εμάς μια ευκαιρία να μοιραστούμε τα επιτεύγματά μας, να ευχαριστήσουμε και να τιμήσουμε τους υποστηρικτές και συνοδοιπόρους μας αλλά και να εμπνεύσουμε την νεολαία να συμμετάσχει σε αυτόν τον σκοπό που σώζει ζωές.

Επιπρόσθετα, η εκδήλωση αυτή, συνιστά πρώτης τάξεως ευκαιρία για την ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με την εθελοντική αιμοδοσία, με τη διαδικασία της αιμοδοσίας καθώς και θα είναι μια ευκαιρία για να κινητοποιηθεί η νεολαία.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην  αίθουσα εκδηλώσεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κομοτηνής το Σάββατο, 11 Μαρτίου 2023 και ώρα 10:30

Back to top button