ΑυτοδιοίκησηΔημοτικές Εκλογές Ροδόπη 2023Κορυφαία

Δυναμικό ξεκίνημα του υποψηφίου Δημάρχου Ιάσμου Τζανέρ Ιμάμ που παρουσίασε τους τρεις πρώτους υποψηφίους του συνδυασμού του

Στην τελική ευθεία μπαίνει πλέον και επίσημα ο δικηγόρος υποψήφιος Δήμαρχος Ιάσμου Τζανέρ Ιμάμ ο οποίος σήμερα παρουσίασε τους 3 πρώτους υποψηφίους του συνδυασμού του αναφέροντας για τις υποψηφιότητές τους:

“Aγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσές μου,

Σε έξι μήνες από τώρα, και συγκεκριμένα στις 8-10-2023, θα αποφασίσετε για τη Διοίκηση που θα σας εκπροσωπήσει την επόμενη πενταετία. Τη Διοίκηση που θα σηκώσει το τεράστιο βάρος της ανασυγκρότησης του Δήμου μας. Η ομάδα μας εδώ και καιρό προετοιμάζεται για να εργαστεί με όλες τις δυνάμεις της για τον σκοπό αυτό. Εγγύηση της επιτυχίας της είναι η αγάπη για τον τόπο και η διάθεση προσφοράς όσων την συναποτελούν. Ήρθε η ώρα λοιπόν να τους γνωρίσετε. Ηρθε η ώρα να φτιάξουμε τον νέο Δήμο Ιάσμου. Τον Δήμο του μέλλοντος και των ξεχωριστών ανθρώπων του. Ένας από τους πρώτους υποψήφιους του συνδυασμού μας είναι ο Μαντρατζή Ορχάν από το χωριό Πελεκητή για τη Δ.Ε Αμαξάδων.
Του εύχομαι καλή επιτυχία !”

Back to top button