ΚοινωνίαΚορυφαίαΤοπικές ειδήσεις

Δυναμικά η Διαχειριστική Επιτροπή Μουσουλμανικής Περιουσίας Κομοτηνής αξιοποιεί τα περιουσιακά της στοιχεία-Ξεκινά η κατασκευή τετραώροφης οικοδομής στο κέντρο της Κομοτηνής(web tv)

Με δυναμισκό και όραμα το ΔΣ της Δ.Ε.Μ.Π Κομοτηνής προχωρά στην αξιοποίηση των πολλών περιοσυιακών της στοιχείων προκειμένου έτσι να στηρίξει τις δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα που επιτελεί .

Σήμερα παρουσία του Προέδρου Σελίμ Ισά και των άλλων μελών του ΔΣ ξεκίνησαν οι εργασίες κατασκευής μία πολυτελούς τετραώροφης οικοδομής σε κεντρικότατο σημείο της πόλης ,στη γωνία των οδών Νικολάου Ζωίδη και Στίλπωνος Κυριακίδη ,απέναντι από το κτίριο της Περιφερειακής Δνσης ΑΜΘ .Πρόκειται για την κατασκευή 8 διαμερισμάτων (γκαρσονιέρες.,..) και ενός ισόγειου καταστήματος προς εκμετάλλευση .

Όπως ανάφερε ο Πρόεδρος του ΔΣ Σείμ Ισά στα ΜΜΕ η ΔΕΜΠ υλοποιεί το σχέδιο που έχει εκπονηθεί .Η συγκεκριμένη οικοδομή είναι η αρχή ακολουθεί η κλατασλευή ενός χώρου δεξιώσεων στην περιοχή του Αλανότοπου στις παρηφές της πόλης ενώ στο σχεδιασμό εντάσσεται και η κατασκευή ενός γηροκομείου για τους ηλικιωμένους συμπολίτες της μειονότητας.

Να σημειωθεί ότι υπό την ηγεσία του κ Ισά ,τα τελευταία χρόνια η ΔΕΜΠ έχει προσχωρήσει σε ένα σημαντικό κοινωνικό αλλά και θρησκευτικό έργο το οποίο την περίοδο της πανδημίας ήταν ιδιαιτέρως ορατό με παρεμβάσεις και δωρεές υγειονομικού αλλά και εκπαιδευτικού υλικού καθώς και τροφίμων εκεί όπου αξιολογούνταν ότι υπάρχει ανάγκη. Μάλιστα το σύνολό τους ο Πρόεδρος το υπολογίζει σε πάνω από 500…

Οι δηλώσεις του Προέδρου ακολουθούν:

Back to top button