ΑυτοδιοίκησηΚορυφαία

Με “δωρεά” τελικά γίνονται τα έργα στο Δημοτικό Σχολείο Κοσμίου και όχι “δαπάναις” της Γενικής Γραμματείας του Πρωθυπουργού

Νέα επεισόδια προστίθενται στο σήριαλ των επισκευών στο ΔημοτικόΣχολείο Κοσμίου .Σήμερα ο Δήμαρχος Κομοτηνής με δελτίο τύπου του αποκαλύπτει επικοινωνία της Γενικής Γραμματείας του Πρωθυπουργού στην οποία αναφέρεται ότι τα έργα στο σχολείο πραγματοποιούνται “από δωρεές”.

“Η Γενική Γραμματεία του Πρωθυπουργού κατόπιν ενημέρωσης από δημοσιεύματα σχετικά με την επιστολή του Δημάρχου Κομοτηνής, Ιωάννη Γκαράνη, για τη χρηματοδότηση του σχολείου του Κοσμίου, ανταποκρίθηκε άμεσα και υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του.

Διευκρινίστηκε ότι τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σε τοπικές σελίδες κοινωνικής δικτύωσης δεν ισχύουν κι ότι το κονδύλιο της χρηματοδότησης δεν προέρχεται από τη Γενική Γραμματεία του Πρωθυπουργού, αλλά από δωρεές.

Υπήρξε, επίσης, δέσμευση ότι η Γενική Γραμματεία του Πρωθυπουργού θα είναι πάντα στη διάθεση του Δήμου και των πολιτών του, προκειμένου να συμβάλλει στην επίλυση προβλημάτων με πνεύμα συνεργασίας και αλληλοενημέρωσης.” καταλήγει το δελτίο τύπου με εμφανή την προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι για το θέμα …

Back to top button