ΑστυνομικάΤοπικές ειδήσεις

Δωρεά εξοπλισμού για τις ανάγκες των δικυκλιστών του Τμήματος Τροχαίας Κομοτηνής από την εταιρεία «SILCIO ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΕΡΓΩΝ ΑΠΕ Α.Ε.»

Σήμερα (19-12-2019) το πρωί, στο Αστυνομικό Μέγαρο Κομοτηνής, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για την παραλαβή εξοπλισμού, τον οποίο προσέφερε ανιδιοτελώς η εταιρεία «SILCIO ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΕΡΓΩΝ ΑΠΕ Α.Ε.»,  για τις ανάγκες των δικυκλιστών του Τμήματος Τροχαίας Κομοτηνής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία παραχώρησε τέσσερα (4) μπουφάν, τέσσερα (4) παντελόνια, δύο (2) κράνη, ένα (1) ζευγάρι μπότες και ένα (1) ζευγάρι γάντια.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης κ. Νικόλαος Τσαλικίδης, ο οποίος μεσολάβησε για την πραγματοποίηση της δωρεάς, παρέδωσε τον εξοπλισμό στους αστυνομικούς, ενώ ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Υποστράτηγος  Νικόλαος Μενεξίδης εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες για την ευγενική αυτή προσφορά, η οποία αποτελεί έμπρακτη αναγνώριση της προσφοράς και του έργου της Ελληνικής Αστυνομίας και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, Αστυνομικός Διευθυντής Μιχαήλ Σεβδυνίδης απένειμε τιμητική πλακέτα.

Back to top button