ΚοινωνίαΚορυφαίαΤοπικές ειδήσεις

Δωρεά 4 αναπηρικών αμαξιδίων και στολών στο Νοσοκομείο Κομοτηνής από την Διαχειριστική Αρχή Μουσουλμανικής Περιουσίας Κομοτηνής

Η Διαχειριστική Επιτροπή Μουσουλμανικής Περιουσίας Κομοτηνής εντός των πλαισίων  του φιλανθρωπικού έργου που επιτελεί όλα αυτά τα έτη, δώρισε σήμερα την Τρίτη 17 Μαρτίου 2020,  τέσσερα (4) αναπηρικά αμαξίδια και δεκαπέντε (15) στολές καθαριστριών προς το «Σισμανόγλειο» Νοσοκομείο Κομοτηνής αναγνωρίζοντας τον τιτάνιο αγώνα που επί καθημερινής βάσεως δίδουν  οι ιατροί και όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου προς  ίαση των ασθενών αυτού, θεωρώντας ότι συμβάλλουμε εις την κάλυψιν  παγίων και   διαρκών   αναγκών του Νοσοκομείου. Επίσης, δώρισε γάντια μιας χρήσης και μάσκες για κάλυψη αναγκών πρόληψης και καταπολέμισης κατα του κωρονοΐου.

            Όπως αναφέρει ο Πρόεδρος Σελήμ Ισά: “Ευχόμαστε ως Πρόεδρος και μέλη του Δ.Σ. της Διαχειριστικής Επιτροπής Μουσουλμανικής Περιουσίας Κομοτηνής ταχεία ανάρρωση στους νοσηλεύοντες ασθενείς, δύναμη και κουράγιο σε όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου της πόλης μας.”

Back to top button