ΚοινωνίαΚορυφαία

Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής: σύμπραξη των παρατάξεων “Κοινωνία πολιτών” και “Ξε-Κίνημα για την Πόλη”-“Συνεπείς με τις δεσμεύσεις μας …” αναφέρει η παράταξη “Ξε-Κίνημα για την Πόλη”

Τις δυνάμεις τους ενώνουν επίσημα ,όπως ο Νόμος προβλέπει ,η παράταξη “Κοινωνία Πολιτών ” του νυν Δημάρχου Κομοτηνής Γιάννη Γκαράνη και η παράταξη “Ξε-Κίνημα για την Πόλη” με επικεφαλής τον δημοτικό σύμβουλο Πέτρο Ζωγράφου. Η σύμπραξη επισφραγίστηκε από την παράταξη “Ξε-κίνημα για την Πόλη” με την εξής δήλωση :

“Αποφασίσαμε ομόφωνα ως Παράταξη “Ξε-Κίνημα για την Πόλη” να συμπράξουμε με την Παράταξη της Δημοτικής Αρχής “Κοινωνία Πολιτών”. Αξιοποιούμε, έτσι, τη θεσμική δυνατότητα που έχουμε και προχωρούμε στον αυτοδιοικητικό στίβο από κοινού.

Οι πολίτες, που μας εμπιστεύτηκαν και με την ψήφο τους μας έστειλαν να τους εκπροσωπήσουμε στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας, μας έδωσαν μία βασική εντολή: να υπηρετούμε τα συμφέροντά τους με συνέπεια, ήθος και πνεύμα συνεργατικότητας.

Συνεπείς, λοιπόν, στις δεσμεύσεις μας απέναντί τους, σήμερα ενώνουμε τις δυνάμεις μας με την Παράταξη της Δημοτικής Αρχής και θέτουμε ένα νέο κι ελπιδοφόρο πολιτικό πλαίσιο. Ένα πλαίσιο προόδου, προκοπής κι εξέλιξης του Δήμου μας.

Οι κοινές αρχές και αξίες που συνδέουν τις δύο παρατάξεις αποτελούν τα καλύτερα εχέγγυα για την επιτυχή έκβαση του πολιτικού μας αυτού εγχειρήματος.”

Μετά και την κίνηση αυτή η σύμπραξη των δύο παρατάξεων αποκτά την απόλυτη πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο της Κομοτηνής .

Back to top button