Δημόσια ευχαριστήρια ανακοίνωση της διακριθείσας μαθήτριας Χρυσάνθης Χρυσοχοϊδη

Η Χρυσάνθη Χρυσοχοΐδη, δεχόμενη πλήθος συγχαρητηρίων από κάθε κατεύθυνση, ένιωσε την ανάγκη να ευχαριστήσει, με επιστολή της στη Ροή news, δημόσια και να απαντήσει σε όλους.

         Αγαπητοί συμπολίτες,

         Έχοντας δεχτεί θερμά συγχαρητήρια και εγκάρδιες ευχές από πολλούς φίλους, γνωστούς και αγνώστους, θα ήθελα να εκφράσω δημόσια από τη δική μου πλευρά τις ευχαριστίες μου. Χαίρομαι ειλικρινά που έχω συμπαραστάτες και συνοδοιπόρους στη ζωή μου, ανθρώπους εκλεκτούς και ξεχωριστούς με υψηλό ηθικό και πνευματικό υπόβαθρο. Έπειτα, ευχαριστώ θερμά τους ανθρώπους που αναγνώρισαν τη διάκρισή μου από το οικογενειακό, φιλικό και το ευρύτερο περιβάλλον. Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνω στον κ. Δήμαρχο της Κομοτηνής Ιωάννη Γκαράνη για τους επαίνους και τις επευφημίες του σε προσωπική επιστολή και την κα. Διευθύντρια του 1ου Γενικού Λυκείου Κομοτηνής Γραμμάτα Καϊοπούλου για τις προσωπικές ευχές που μου απηύθυνε.

         Εύχομαι να ακολουθήσουν το παράδειγμά μου και άλλοι νέοι, διότι η κάθε εμπειρία έχει να σου προσδώσει σημαντικά εφόδια για την εξελικτική πορεία της ζωής σου. Θα ήταν ευοίωνο στη σύγχρονη πραγματικότητα, που κυριαρχεί η αμφισβήτηση προς κάθε κατεύθυνση, να ενεργοποιηθούν και να δραστηριοποιηθούν οι νέοι για θέματα καθοριστικά που θα διαμορφώσουν το μέλλον της κοινωνίας που ζούμε. Τουλάχιστον ας προβληματιστούμε για τα δικαιώματα που κατακτήσαμε ως πρώτος κόσμος και πώς θα μπορούσαμε μα τα μετακενώσουμε στην υπόλοιπη ανθρωπότητα. Ας επαναξιολογήσουμε τις προτεραιότητές μας και ας εκτιμήσουμε σε αυτές τις γιορτές ό,τι πολυτιμότερο έχουμε, την υγεία και τους ανθρώπους δίπλα μας. Καλές γιορτές, με υγεία και αισιοδοξία για ένα ευτυχέστερο και ελπιδοφόρο νέο έτος.

                                                                                                             Με τιμή

                                                                                                  Χρυσάνθη Χρυσοχοΐδη

Exit mobile version