Δήμος Μαρώνειας Σαπών :είναι Ιούλιος και ακόμη να δημοπρατηθούν τα αναψυκτήρια-Γιάννης Σταυρίδης τέως Δήμαρχος :«πισωγυρίζουμε αντί να πάμε μπροστά..»

Μπορεί ο τουρισμός στον τόπο μας να δέχεται το ένα χτύπημα μετά το άλλο ωστόσο οι τοπικοί αυτοδιοικητικοί άρχοντες έχουν την ευθύνη να φροντίζουν ώστε οι στοιχειώσεις υποδομές παραθέρισης να είναι στην ώρα τους και λειτουργικές.

Ο  Δήμος Κομοτηνής έχει καθαρίσει τις παραλίες του ,έχει τοποθετήσει τις κοινόχρηστες ομπρέλες ,έχει δημοπρατήσει τα αναψυκτήρια σε Αρωγή και Μέση που όπως φαίνεται το Σαββατοκύριακο θα λειτουργήσουν .

Μάλιστα μετά από τις αναγκαίες διαμορφώσεις σήμερα Παρασκευή τοποθετείται και το γνωστό sea track στην παραλία Ιουλία στο Φανάρι .Λογικό λοιπόν να κερδίζει και τη μερίδα του λέοντος των παραθεριστών και των λουομένων .

Στο Δήμο Μαρώνειας Σαπών όμως οι ρυθμοί δεν είναι ίδιοι. Ακόμη δεν έχει γίνει η δημοπρασία των αναψυκτηρίων ,οι τοποθετήσεις των κοινόχρηστων ομπρελών αλλά και κάποιοι καθαρισμοί έγιναν την τελευταία στιγμή. Φυσικά ούτε το sea track έχει τοποθετηθεί .

«Δυστυχώς η κατάσταση αυτή είναι πρωτοφανής « δηλώνει ο τέως Δήμαρχος Γιάννης Σταυρίδης μιλώντας στη Ροή news .

“Exoυμε Ιούλιο και ακόμη η δημοπρασία των αναψυκτηρίων δεν έχει καν προγραμματιστεί. Προβλέπω ότι στην καλύτερη περίπτωση θα χαθεί το 15μερο.Ποιος άραγε επαγγελματίας θα συμμετέχει για περίοδο ενός μήνα;» αναρωτιέται .

«Οι διαμορφώσεις των παραλιών αργούν ,οι τοποθετήσεις των κοινόχρηστων ομπρελών το ίδΙο ενώ κάποιες παραλίες όπως ο Ιμερος παρουσιάζουν εικόνα εμφανούς εγκατάλειψης « συνεχίζει .

«Εμείς χωρίς προσωπικό φροντίζαμε κάθε χρόνο μέσα στον Ιούνιο όλα να έχουν ολοκληρωθεί .Δεν μπορώ να φανταστώ τι θα ακούγαμε αν φτάναμε Ιούλιο και ακόμη τα αναψυκτήρια να μην λειτουργούν. Αυτό δεν είναι επένδυση στον τουρισμό .Είναι απαξίωση της παράλιας ζώνης .Υποδηλώνει αδιαφορία  και είναι πραγματικά θλιβερό.

Η δημοτική αρχή είχε την περίοδο να προετοιμαστεί κατάλληλα αφού η πανδημία ματαίωσε πολλές δράσεις .Δυστυχώς όμως ο κόσμος διαπιστώνει ότι αντί να πηγαίνουμε μπροστά γυρνάμε πίσω. Μόνο μεγαλοστομίες και επικοινωνιακή φλυαρία.» κατέληξε ο κ Σταυρίδης .

Exit mobile version