ΑυτοδιοίκησηΚορυφαία

Δήμος Κομοτηνής:ποιοι αναλαμβάνουν επικεφαλής των Δημοτικών Επιχειρήσεων για τα επόμενα 2 χρόνια

Τις διοίκησεις των Φ\Δημοτικών Επιχειρήσεων του Δήμου Κομοτηνής αποφάσισε χθες το Δημοτικό συμβούλιο που συνεδρίασε με τηλεδιάσκεψη .Σε κάποιες Επιχειρήσεις είχαμε αλλαγές ,σε άλλες όχι .

Ετσι στη ΔΕΥΑΚ Πρόεδρος αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος Αντιδήμαρχος Στράτος Τσακιρίδης με Αντιπρόεδρο το Θέμη Τζενετίδη.Να σημειωθεί ότι ο Τσακιρίδης είχε διατελέσει Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΚ κατά την περίοδο της Δημαρχίας Γιώργου Πετρίδη.

Στο ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής αναλαμβάνει ο Νότης Χαραλαμπίδης που φεύγει από τη ΔΕΥΑΚ ενώ αντιπρόεδρος παραμένει η Κλεοπάτρα Στογιαννίδου.

Στη ΔΚΕΠΠΑΚ “ακλόνητη ” η Νατάσα Λιβεριάδου με Αντιπρόεδρο τον Κώστα Κιορπέογλου που προέρχεται από την παράταξη του αείμνηστου Τάσου Βαβατσικλή.

Στο ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ. συνεχίζει ως Πρόεδρος ο Νίκος Σωτηρακόπουλος με αντιπρόεδρο Αχμέτ Εμρέ.

Στη “ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑ” Πρόεδρος ο Μεχμέτ Μεσούτ με Αντιπρόεδρο τον Ισμαήλ Μεχμέτ.

Τέλος στην ∆ΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ & ∆ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ∆ΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ & ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ «ΝΕΣΤΩΡΑΣ ΤΣΑΝΑΚΛΗΣ» Α.Ε.. πρόεδρος ορίστηκε ο Μολλά Ισά Ριτβάν με αντιπρόεδρο Νάκο Χρήστο.

Η θητεία τους διετής .Η Ροή τους εύχεται καλή επιτυχία στο έργο τους.

Back to top button