ΕλλάδαΚοινωνίαΚορυφαίαΤοπικές ειδήσεις

Δήμος Κομοτηνής :συσσίτιο με υλικά που προσφέρουν τοπικές επιχειρήσεις

Στη δύσκολη συγκυρία που βιώνουμε ο Δήμος Κομοτηνής σχεδιάζει και υλοποιεί διαρκώς δράσεις, προς ανακούφιση των πληττόμενων από την κρίση δημοτών του. Ταυτόχρονα,  συχνά γίνεται αποδέκτης σημαντικών προσφορών σε είδη πρώτης ανάγκης, αλλά και σε εθελοντική εργασία από ενεργούς και συνειδητοποιημένους δημότες του.

            Έτσι, δεκαέξι (16) επιχειρηματίες της πόλης μας πρόσφεραν υλικά αγαθά, προκειμένου να μαγειρεύονται καθημερινά επί δέκα (10) συνεχείς ημέρες πενήντα (50) μερίδες συσσιτίου και να διανέμονται σε αδύναμους οικονομικά και κοινωνικά συμπολίτες μας.

            Ο Δήμος Κομοτηνής ανέλαβε να συντονίζει όλην αυτήν τη συγκινητική και πολύτιμη προσφορά και να διαθέτει το ανθρώπινο δυναμικό που θα παρασκευάζει, θα συσκευάζει και στη συνέχεια θα διανέμει τις μερίδες φαγητού. Οι εργαζόμενοι στο πρόγραμμα του Δήμου «Βοήθεια στο σπίτι», μαζί με μέλη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού του Παραρτήματος Ν. Ροδόπης, αλλά και μεμονωμένους εθελοντές πολίτες  θα διανέμουν από τη Δευτέρα 6 Απριλίου 2020 το συσσίτιο σε δικαιούχους της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Κομοτηνής.

            Οι επιχειρήσεις, που προσφέρουν τα αγαθά και τις οποίες ο Δήμαρχος Κομοτηνής, Ιωάννης Γκαράνης, ευχαριστεί ολόθερμα, είναι οι εξής:

ΜΕΤΡΟ

24hΜΑΡΚΕΤ

ΓΚΟΓΚΟΤΣΗΣ, ΦΡΟΥΤΑ

ΩΡΑΙΑ ΘΡΑΚΗ, ΜΕΜΕΤ ΤΖΕΜΑΛ

ΦΟΥΡΝΟΣ ΑΡΤΟΜΕΛΟ (ΤΣΙΛΙΓΚΙΡΗ-ΓΚΟΔΟΣΙΔΗ)

ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΙΟΝ

ΚΕΧΑΓΙΑ ΕΝΒΕΡ

MIKEL (ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ)

ΓΙΑΝΝΑΡΑΚΗΣ, ΥΛΙΚΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

ΥΓΡΑΕΡΙΑ, ΚΑΛΠΑΚΤΣΗΣ

ΣΜΑΡΑΓΔΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ(ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ)

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΝΕΟΚΛΗΣ(ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ)

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ &ΥΙΟΣ(ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ)

ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΚΑΛΟΥΔΗ (ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ)

ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ-ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ(ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ)

ΓΙΑΣΑΡΗΣ(ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ)

Back to top button