ΚοινωνίαΚορυφαίαΤοπικές ειδήσεις

Δήμος Κομοτηνής :rappid τεστ για κορωνοϊό σε Νέο Σιδηροχώρι, Κάλχα και παζάρι Κομοτηνής από τις 28 έως τις 30 Δεκεμβρίου

Τριήμεροι δωρεάν δειγματοληπτικοί έλεγχοι για COVID19 σε οικισμούς και μέσα από το αυτοκίνητο από τον Δήμο Κομοτηνής

Στις 28 και 29 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθούν δωρεάν δειγματοληπτικοί έλεγχοι για COVID19 στους οικισμούς Κάλχαντα και Ν. Σιδηροχωρίου για τους δημότες. Επίσης, την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθούν δωρεάν έλεγχοι με προϊόντα ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου του νέου κορωνοϊού SARS-CoV-2 μέσα από το αυτοκίνητο, στον χώρο της Λαϊκής Αγοράς του Δήμου Κομοτηνής, από τις 10:00 έως τις 14:00. Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι θα γίνουν από την Κινητή Μονάδα Υγείας του ΕΟΔΥ, προκειμένου να διαμορφωθεί μια εικόνα για την επιδημιολογική κατάσταση που επικρατεί στη μέση της εορταστικής περιόδου.

Ο Δήμος Κομοτηνής ευχαριστεί για τη συνδρομή το Περιφερειακό Τμήμα Κομοτηνής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού αλλά και  το Τμήμα Τροχαίας Κομοτηνής για τους ελέγχους που θα γίνουν μέσα από το αυτοκίνητο. Με αφορμή τη διενέργεια των δειγματοληπτικών ελέγχων και λαμβάνοντας υπόψη τις παραβάσεις των τελευταίων ημερών σε επίπεδο Δήμου ο Δήμαρχος Ιωάννης Γκαράνης συνιστά την τήρηση όλων των υγειονομικών μέτρων και τη διατήρηση της φυσικής απόστασης, για τον σεβασμό της δημόσιας υγείας.

Οι πολίτες που θέλουν να υποβληθούν σε τεστ μέσα από το αυτοκίνητο θα πρέπει να γνωρίζουν τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλειας, να έχουν απαραίτητα μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα και να έχουν προηγούμενα στείλει sms με αριθμό 1 στο 13033, για τη μετακίνησή τους.

Back to top button