ΚοινωνίαΚορυφαία

Δήμος Κομοτηνής , προληπτικά μέτρα για τον κορωνοϊό: κλείνουν σχολεία ,γυμναστήρια ,αναστέλλονται αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες

Ο Δήμος Κομοτηνής, συνεχίζοντας να ακολουθεί πιστά τις οδηγίες και τις συστάσεις του Υπουργείου Υγείας, σχετικά με τη λήψη προληπτικών μέτρων για την αντιμετώπιση της πιθανότητας εξάπλωσης του κορονοϊού, προβαίνει στις επιπλέον κάτωθι ενέργειες για τις επόμενες 14 ημέρες:

  1. Αναστέλλει τη λειτουργία των σχολείων της Α΄βάθμιας και της Β΄βάθμιας εκπαίδευσης, των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης, των Δημοτικών, των Ιδιωτικών Βρεφονηπιακών Σταθμών, καθώς και των Βρεφονηπιακών Σταθμών της Μητρόπολης Μαρωνείας και Κομοτηνής,του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης και των ΙΕΚ, που βρίσκονται στην αρμοδιότητά του.
  • Αναστέλλει τη λειτουργία των γυμναστηρίων ευθύνης του, που έχουν παραχωρηθεί σε αθλητικούς συλλόγους.
  • Αναστέλλει τη λειτουργία των χώρων ευθύνης του, που έχουν παραχωρηθεί σε πολιτιστικούς συλλόγους για χορευτικές δραστηριότητες.
  • Αναστέλλει τη λειτουργία των χώρων ευθύνης του, όπου πραγματοποιούνται οι κάτωθι δραστηριότητες:

Α) Θεατρικά εργαστήρια.

Β) Μαζικός Αθλητισμός.

Γ) Μαθήματα και πρόβες Φιλαρμονικής.

Δ) Μαθήματα και πρόβες Χορωδίας.

Ε) Μαθήματα Κοινωνικού Φροντιστηρίου.

  • Συνιστά στους δημότες του να τηρήσουν απαρέγκλιτα τα μέτρα πρόληψης, που ανακοινώνονται από το Υπουργείο Υγείας και από τους αρμόδιους, εποπτευόμενους φορείς του. 
Back to top button
Close