ΑυτοδιοίκησηΚορυφαία

Δήμος Ιάσμου:δεν έχουν μαζέψει ακόμη το Δήμο και διοργανώνουν Φεστιβάλ Κερασιού

Τελικά άφησε βαριά κληρονομιά ο αποχωρήσας Δήμαρχος Οντέρ Μουμίν στο Δήμο Ιάσμου αφού δεν εξηγείται πολιτικά η απόφαση του διαδόχου του να προχωρήσει στη διοργάνωση του 21ου Φεστιβάλ Κερασιού στους Ασωμάτους την ερχόμενη εβδομάδα.

Δεν ξέρουμε πως ερμηνεύει την ανοχή που λαμβάνει από το δημοτικό συμβούλιο ο κ Μουμίν αλλά σίγουρα η κατάσταση έκτακτης ανάγκης στην οποία έχει περιέλθει ο Δήμος που διοικεί σίγουρα έχει άλλες προτεραιότητες και ανάγκες να καλυφθούν από όσα γνωρίζουμε μήνες τώρα .

Ένας Δήμος που ΄έφτασε στο χείλος της καταστροφής συνεχίζει να πορεύεται σε λάθος δρόμο όπως όλα δείχνουν ..

Τέλος πάντων όπως πληροφορούμαστε το 21ο Φεστιβάλ Κερασιού θα γίνει 9-10-11 Ιουνίου

Όπως αναφέρει το σχετικό δτ :

“Η κορύφωση των εκδηλώσεων θα γίνει το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Ιουνίου. Ειδικότερα, το βράδυ του Σαββάτου οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα τραγούδια του γνωστού καλλιτέχνη Γιώργου Ξανθιώτη, ενώ την Κυριακή θα ντύσει μουσικά την βραδιά ο καταξιωμένος Τούρκος τραγουδιστής Γιουσούφ Γκιουνέι.

Στον χώρο του φεστιβάλ θα στηθεί αγορά παροδοσιακών και διάφορων προϊόντων. Η διαδικασία παραχώρησης άδειας για μικροπωλητές και καντίνες βρίσκεται σε εξέλιξη. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά στο 2534350100.”

Back to top button