Δήμος Ιάσμου: από τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου ανοίγει ηλεκτρονική πλατφόρμα για εκδήλωση ενδιαφέροντος για σύνδεση με το φυσικό αέριο

Ηλεκτρονική πλατφόρμα στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Ιάσμου θα ανοίξει την προσεχή Δευτέρα στην οποία οι δημότες που επιθυμούν ,θα εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους για σύνδεση με το φυσικό αέριο .Eναλλακτικά αυτό μπορεί να γίνει και σε ΚΕΠ του Δήμου.Αυτό ανακοίνωσε με σχετική δήλωσή του χθες ο Δήμαρχος Ιάσμου Οντέρ Μουμίν .Η κίνηση αυτή προφανώς αποτελεί μοχλό πίεσης προς το αρμόδιο Υπουργείο ώστε τελικά το έργο να προχωρήσει και στον Δήμο του Ιάσμου άμεσα. Ο Δήμαρχος επίσης ανακοίνωσε ότι από τον Φεβρουάριο θα ξεκινήσουν οι εμβολιασμό των υπερηλίκων του Δήμου για τον κορωνοϊό.

https://www.facebook.com/100000823733433/videos/3568365323200890/

Η δήλωσή του :

«Αγαπητοί συνδημότες μου,
Η πανδημία του κορωνοϊού φτάνει στο τέλος του. Ξεκινά μια καινούρια εποχή για την χώρα μας, για τον Δήμο μας. Εκτιμώ ότι επανερχόμαστε σε κανονικούς ρυθμούς, σε ρυθμούς καθημερινότητας. Τηρώντας τα μέτρα με αυστηρότητα, με ευλάβεια, σας παρακαλώ να συνεχίσουμε τη ζωή μας. Σας ενημερώνω, επίσης,  ότι πιθανότατα και εκτός  απροόπτου,  το πρώτο 10ήμερο του Φεβρουαρίου θα ξεκινήσουν οι εμβολιασμοί και στην περιοχή του Δήμου Ιάσμου στο εμβολιαστικό κέντρο που έχει οριστεί στο Κέντρο Υγείας  Ιάσμου.
Επίσης, τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου ξεκινά η διαδικασία των αιτήσεων για το φυσικό αέριο. Οι ενδιαφερόμενοι δημότες μας μπορούν να απευθυνθούν στα ΚΕΠ Ιάσμου και να δηλώσουν την πρόθεση τους για να συνδεθούν στο φυσικό αέριο. Όπως επίσης και στην ιστοσελίδα, την επίσημη του δήμου, θα ανοίξει ηλεκτρονική πλατφόρμα για να γίνουν οι απαραίτητες αιτήσεις  και ηλεκτρονικά. Με σκοπό πάντα αυτές αρμοδίως να διαβιβαστούν στο αρμόδιο υπουργείο και στις  αρμόδιες  υπηρεσίες,  για να πετύχουμε όλοι μαζί  τη μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή,  για να καταφέρουμε από κοινού να φέρουμε το φυσικό αέριο στον  Ίασμο», ανέφερε ο Οντέρ Μουμίν.

Exit mobile version