ΕλλάδαΚοινωνίαΚορυφαία

Δήμος Ιάσμου :εργασίες πλήρους ανακαίνισης στο Δημοτικό Κατάστημα στο Σώστη που δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ-Θα στεγάσει δημοτικές υπηρεσίες -Το θέμα είχε αναδείξει τον Γενάρη η Ροή news

Εργασιες συντήρησης πραγματοποιούνται πυρετωδώς αυτό τον καιρό στο κτίριο που είχε κατασκευαστεί και προοριζόταν ως Δημαρχείο στο Σώστη αλλά δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ.

Το ρεπορτάζ μας τον Ιανουάριο του 2020

Το θέμα είχε αναδείξει τον Γενάρη του 2020 με ρεπορτάζ η Ροή news λέγοντας χαρακτηριστικά στον τίτλο πως “Στον Ίασμο δεν έχουν καρέκλα να καθίσουν και στο Σώστη υπάρχει κλειστό ,καινούργιο, Δημαρχείο!”.

Στο ρεπορτάζ μας τότε αναφέραμε ότι το κτίριο παρέμεινε έτσι επί 15 χρόνια κοστίζοντας το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό του 1 εκ ευρώ αλλά λόγω του Καλλικράτη και της μεταφοράς της έδρας του Δήμου στον Ίασμο παρέμεινε ουσιαστικά ως αποθηκευτικός χώρος.

Όπως μας πληροφορεί ο Δήμαρχος Ιάσμου Οντέρ Μουμίν είναι σε εξέλιξη εργασίες πλήρους ανακαίνισης του κτιρίου προκειμένου αυτό να καταστεί πλήρως λειτουργικό .Θα πραγματοποιηθούν εργασίες υδραυλικών ,θέρμανσης ,εσωτερικών και εξωτερικών επιχρισμάτων καθώς και καθαρισμός του προκειμένου να στεγαστούν εκεί κάποιες δημοτικές υπηρεσίες .

Τα εγκαίνια του κτιρίου θα γίνουν μετά την λήξη της πανδημίας ,πιθανότητα το Σεπτέμβρη του 2021 και θα συμπίπτουν με τον απολογισμό της 2ετίας της νυν δημοτικής αρχής και των πεπραγμένων που θα παρουσιάσει κατά το προηγούμενο της εκδήλωσης που έγινε φέτος στους Ασωμάτους.

Σάκης Αντωνίου

Back to top button