ΚοινωνίαΚορυφαία

Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο: από σήμερα εμβολιαστικά κέντρα σε κάθε πόλη-έδρα

Εμβολιαστικά κέντρα για τη διευκόλυνση των φοιτητών και στις τέσσερις πόλεις-έδρες του ΔΠΘ

Το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης ξεκινά από τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου τα διά ζώσης μαθήματα έχοντας λάβει όλα τα απαιτούμενα μέτρα και πρωτόκολλα για την ασφάλεια των φοιτητών, του διδακτικού και διοικητικού προσωπικού του.

Ενόψει της επιστροφής στη διά ζώσης διδασκαλία θεωρούμε ότι ο εμβολιασμός αποτελεί ισχυρό όπλο προστασίας που υψώνει το τείχος ανοσίας εντός και εκτός της πανεπιστημιακής κοινότητας. Για τον λόγο αυτό, καλούμε όλους τους ανεμβολίαστους φοιτητές μας να επιλέξουν τον δρόμο της ασφάλειας για τους ίδιους, τις οικογένειές τους, την πανεπιστημιακή κοινότητα του Δ.Π.Θ. και το κοινωνικό σύνολο και να εμβολιαστούν άμεσα, επιδεικνύοντας αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και αλληλεγγύης.

Προκειμένου να διευκολύνουμε τους ανεμβολίαστους φοιτητές να ολοκληρώσουν το εμβολιαστικό τους πρόγραμμα και έτσι διασφαλιστεί όσο το δυνατόν μεγαλύτερο ποσοστό εμβολιασμένων φοιτητών στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, θα λειτουργήσουν την Πέμπτη 7-10-2021 και την Παρασκευή 8-10-2021 και ώρα 12.00-14.00 και από Τρίτη 12-10-2021 κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή 12.00-14.00 τέσσερα εμβολιαστικά κέντρα στους παρακάτω χώρους:

  1. Ξάνθη: Αναγνωστήριο Βιβλιοθήκης της Πολυτεχνικής Σχολής
  2. Κομοτηνή: Κυλικείο, στο κτιριακό συγκρότημα της Παλιάς Νομικής
  3. Αλεξανδρούπολη: Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο
  4. Ορεστιάδα: Κεντρικό κτίριο του Πανεπιστημίου
Back to top button