ΚορυφαίαΚοινωνίαΤοπικές ειδήσεις

Στο Δήμο Μαρώνειας Σαπών αποδέχτηκαν αμέσως την κατάργηση των ανταποκριτών του ΟΓΑ και καλούν τους ασφαλισμένους της ΔΕ Μαρώνειας να απευθύνονται στην Κομοτηνή…

Αποδέχεται λοιπόν σε αντίθεση με τον Δήμαρχο Αρριανών , την εξέλιξη της κατάργησης των ανταποκριτών του ΟΓΑ η δημοτική αρχή Μαρώνειας Σαπών και πλέον καλεί τους πολίτες της ΔΕ Μαρώνειας να απευθύνονται από την 1η Ιουλίου στον ΕΦΚΑ της Κομοτηνής.Αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση :

” Με απόφαση του Υποδιοικητή Α΄ του ¨Ηλεκτρονικού Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλειας¨ κ. Κωνσταντίνου Τσαγκαρόπουλου, αποφασίσθηκε η παύση άσκησης των αρμοδιοτήτων των ανταποκριτών ΟΓΑ – eΕΦΚΑ για θέματα ασφάλισης , συνταξιοδότησης και παροχών των προσώπων του άρθρου 40 του ν. 4387/2016 ( ασφαλισμένων του τ. ΟΓΑ) της Δημοτικής Ενότητας Μαρωνείας του Δήμου Μαρώνειας – Σαπών, από τις 30 Ιουνίου 2020.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι συγκεκριμένες ρυθμίσεις ισχύουν για όλη την Ελλάδα , ότι θ’ ακολουθήσουν νέες για τους ανταποκριτές και των άλλων δημοτικών ενοτήτων όπως και στη Δ.Ε Σαπών.

Επειδή οι ανταποκριτές δεν θα πηγαίνουν πλέον στα γραφεία τους, οι δικαιούχοι και ασφαλισμένοι της Δ.Ε Μαρώνειας θα πρέπει από την 1η Ιουλίου 2020 ν’ απευθύνονται απευθείας στα γραφεία του ΕΦΚΑ στην Κομοτηνή.

Back to top button
Close