Διεπαγγελματική Βάμβακος: εκλογές για την ανάδειξη εκπροσώπου από τον Έβρο μέχρι τις 31 Οκτωβρίου

Πιστή στην δέσμευση που ανακοινώθηκε κατά το Συνέδριο της Διεπαγγλματικής Οργάνωσης Βάμβακος στις Φέρες ,η Οργάνωση προχώρησε σε αλλαγή του Καταστατικού της και έτσι στα υφιστάμενα μέλη της που εκπροσωπούν τους βαμβακοπαραγωγούς αγρότες στη Γενική Συνέλευση πλέον προστίθεται και ένας από τον Έβρο. Έτσι η Θράκη πλέον θα εκπροσωπείται στη ΓΣ της Οργάνωσης με δύο παραγωγούς δηλωτικό στοιχείο της δυναμικής που αποκτά τα τελευταία χρόνια η καλλιέργεια στην περιοχή κυρίως σε Ροδόπη και Έβρο.

Σύμφωνα με τον Γενικό Γραμματέα της Δ.Ο.Β. Νίκο Κουρκούτα η διαδικασία θα γίνει με την υποβολή της συμπληρωμένης σχετικής φόρμας τόσο από τους ενδιαφερόμενους αγρότες να θέσουν υποψηφιότητα όσο και από εκείνους που επίσης δια της ίδιας οδού ,με τη συμπλήρωση της σχετικής φόρμας, θα υποδηλώνουν την υποστήριξή τους στον υποψήφιο της επιλογής τους .

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Διεπαγγαλματική στο τηλέφωνο 2410555507 για την προμήθεια της σχετικής φόρμας και τις λεπτομέρειας της διαδικασίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο χρόνος για την ολοκλήρωσή της είναι ένας μήνας δηλαδή μέχρι το τέλος του Οκτώβρη ενώ απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή είναι ο υποψήφιος να δραστηριοποιείται στον Έβρο και να είναι βαμβακοπαραγωγός .

Στη ΔΟΒ μετά από την αλλαγή αυτή η ΓΣ θα συναπαρτίζεται πλέον από 22 μέλη, αυξημένα κατά 2 σε σχέση με την προηγούμενη σύνθεση. Οι εκπρόσωποι των Εκκοκιστών που επίσης εκπροσωπούνται με ισάριθμα ,με τους βαμβακοπαραγωγούς μέλη .στη ΔΟΒ, με δική τους εσωτερική διαδικασία θα ορίσουν επίσης έναν ακόμη μέλος τους στην Οργάνωση.

Εκτός από τον Έβρο η ίδια διαδικασία «τρέχει» και στα Τρίκαλα μετά την παραίτηση από τη ΓΣ του Προέδρου της ΕΑΣ Τρικάλων Αχιλλέα Λιούτα.

Exit mobile version