ΚοινωνίαΤοπικές ειδήσεις

Διανομή προϊόντων επισιτιστικής βοήθειας από τους Δήμους Ιάσμου και Μαρώνειας Σαπών

Ο Δήμος Ιάσμου  θα προβεί σε διανομή προϊόντων στους ωφελούμενους του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ/ FEAD).


● Δικαιούχοι: Ενταγμένοι στο πρόγραμμα Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα (πρώην ΚΕΑ).

● Διανομή κατ’ οίκον σε ευπαθείς ομάδες και ηλικιωμένους.

● Ημέρες διανομής: •Τρίτη, 13/04/2021•Τετάρτη, 14/04/2021 •Πέμπτη, 15/04/2021•

Ώρες: 09:00-14:00 

● Υποχρεωτική προσκόμιση ΑΜΚΑ και ταυτότητας. 

● Θα τηρηθούν μέτρα Covid-19.

Διανομή δωρεάν προϊόντων σε Σάπες και Ξυλαγανή από το Πρόγραμμα Επισιτιστικής Βοήθειας

  Στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ι Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ/FEAD), ο  Δήμος Μαρωνείας – Σαπών θα πραγματοποιήσει δωρεάν διανομή προϊόντων (μήλα, κρεμμύδια, πατάτες, πορτοκάλια, λεμόνια,  ελαιόλαδο, ρύζι, κριθαράκι, ντοματοπελτές, γάλα εβαπορέ, ηλιέλαιο, μαρμελάδα, βρεφικές πάνες, μωρομάντηλα, κρέμα δημητριακών, γάλα σκόνη βρεφικής ηλικίας και κοτόπουλο).

  Οι δικαιούχοι είναι όσοι εντάσσονται στο πρόγραμμα «Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα», πρώην «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης» και έχουν δηλώσει στην αίτησή τους ότι επιθυμούν τη συμμετoχή τους στο πρόγραμμα ΤΕΒΑ.
 

  Η διανομή θα πραγματοποιηθεί στις Σάπες την Τρίτη 13/04 από τις 11:30-14:30 και την Τετάρτη 14/04 έως την Πέμπτη 15/04 από τις 07:30-14:30, στον χώρο που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ξενοφώντος & Σεβαστουπόλεως (αποθήκες της πρώην Ένωσης Αγροτικού Συνεταιρισμού). Η διανομή θα πραγματοποιηθεί στην Ξυλαγανή την Τετάρτη 14/04 έως την Πέμπτη 15/04 από τις 8:00-14:00,  στο χώρο του Αμαξοστασίου (έναντι του στρατοπέδου).

   Για την εξάλειψη του συνωστισμού και κατ΄ επέκταση του κινδύνου εμφάνισης και διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, οι ωφελούμενοι θα εξυπηρετούνται αυστηρά με ραντεβού και αποκλειστικά την ημέρα και την ώρα για την οποία έχουν ειδοποιηθεί να προσέλθουν να παραλάβουν τα προϊόντα τους, μέσω μηνύματος στο κινητό τους τηλέφωνο, που έχουν δηλώσει στην αίτησή τους στο πρόγραμμα «Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα».

Back to top button