ΚορυφαίαΑυτοδιοίκηση

ΔΕΥΑΚ: Καλεί τους δημότες Καλομοκάστρου, Παλιάς Καλλίστης και Μικρού Δουκάτου να συνδεθούν με το νέο ύδρευσης μέχρι 21 Νοεμβρίου

Στα πλαίσια υλοποίησης των έργων : «Αντικατάσταση εσωτερικού δικτύου ύδρευσης οικισμού  Καλαμοκάστρου» και «Αντικατάσταση εσωτερικού δικτύου ύδρευσης οικισμών  Παλιάς Καλλίστης και Μικρού Δουκάτου» σας ενημερώνουμε ότι έχουν  ολοκληρωθεί τα έργα και η Δ.Ε.Υ.Α. Κομοτηνής θα προβεί στην ακύρωση του παλαιού δικτύου στις 21/11/2021.

Καλούνται όλοι οι δημότες που έχουν κατοικίες στους οικισμούς: Καλαμόκαστρο, Παλιά Καλλίστη και Μικρό Δουκάτο,  να προβούν στη σύνδεση των κατοικιών τους με το νέο δίκτυο, προκειμένου να συνεχιστεί η υδροδότησή τους.

Επιπλέον με τη σύνδεση στο νέο δίκτυο υποχρεούστε να παραδίδετε στην Υπηρεσία το παλιό υδρόμετρο και να δηλώνεται ο αριθμός του καινούριου.

Καθαρισμός φρεατίων υδροσυλλογής

Από τις αρχές Σεπτεμβρίου άρχισαν οι εργασίες καθαρισμού φρεατίων υδροσυλλογής και αγωγών σύνδεσης . Οι εργασίες  αυτές  γίνονται στο πλαίσιο της προετοιμασίας της  ΔΕΥΑ Κομοτηνής  ενόψει της χειμερινής περιόδου. Τα έντονα καιρικά φαινόμενα που παρατηρούνται τα τελευταία χρόνια κάνουν την πρόληψη στον τομέα αυτό απαραίτητη και επιτακτική ανάγκη.

Back to top button