ΠολιτισμόςΤοπικές ειδήσεις

ΔΕΚΚΕΠΑΚ: δύο διαδικτυακές, αποκριάτικες συναυλίες με τοπικά συγκροτήματα

Δύο διαδικτυακές συναυλίες προγραμματίζει να μεταδώσει το Σαββατοκύριακο της Αποκριάς η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού Παιδείας και Αθλητισμού Κομοτηνής. Οι εκδηλώσεις θα μεταδοθούν από τη σελίδα της επιχείρησης στο Facebook.

H πρώτη συναυλία θα δοθεί το Σάββατο 13 Μαρτίου, στις 7 μ.μ., από το συγκρότημα «Mice, the swing band» που με το γνωστό πλέον πρόγραμμά τους, θα μας κρατήσουν συντροφιά με παλιά και καινούρια τραγούδια τους. Το συγκρότημα αποτελούν οι:

Φωνή : Κική Τσαλίκη. Ακ. Κιθάρα : Χρυσόστομος Κεπελής. Ηλ. Κιθάρα : Αλέξανδρος Κίνας. Άλτο Σαξόφωνο : Άγγελος Κιουρτζίδης. Τενόρο Σαξόφωνο: Δημήτρης Αμπελίδη.ς Τύμπανα : Αλέξανδρος Δασκαλόπουλος. Πιάνο – Μπάσο : Γιώργος Μπάτζιος

Η δεύτερη θα δοθεί την Κυριακή 14 Μαρτίου, στις 7 μ.μ., από το συγκρότημα 3 GENS. Με τη νέα του σύνθεση, το συγκρότημα θα μας ταξιδέψει σε γνωστές ποπ επιτυχίες που έρχονται από μακριά, για να μας διασκεδάσουν με το ιδιαίτερα χορευτικό του πρόγραμμα. Το συγκρότημα αποτελούν:

Πόλυ Λακάκη και Σταύρος Παυλίδης φωνές . Γιάννης Κουλαουζίδης, μπάσο . Τάσος Λύρατζης, κιθάρα. Γιάννης Σαβουλίδης, ντραμς και Γιάννης Τζατζανάς, πλήκτρα και ακορντεόν.

Back to top button