Δημοτικές Εκλογές Ροδόπη 2023Κορυφαία

Δέκα νέους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους παρουσίασε σήμερα η “Κοινωνία Πολιτών” του Γιάννη Γκαράνη -Μέχρι στιγμής ανακοινώθηκαν 70 υποψήφιοι σύμβουλοι

Όπως αναφέρει με ανακοίνωσή της η παράταξη του νυν Δημάρχου Γιάννη Γκαράνη :

“Παρουσιάζουμε σήμερα ως Δημοτική Παράταξη «Κοινωνία Πολιτών» δέκα (10) νέες και νέους υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους. Ο κατάλογος αυτός των 10 νέων Συμβούλων, που θα συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία της 8ης Οκτωβρίου 2023, έρχεται να προστεθεί στους εξήντα (60) υποψηφίους της Παράταξής μας, που ανακοινώσαμε το προηγούμενο διάστημα.

Τις αμέσως επόμενες εβδομάδες θα ολοκληρωθεί η ανακοίνωση του καταλόγου των υποψηφίων μας, τόσο για το Δημοτικό Συμβούλιο, όσο και για τις Δημοτικές Κοινότητες. Η συγκρότηση του ψηφοδελτίου μας αντικατοπτρίζει την πολιτική μας θέση για αντιπροσώπευση του συνόλου της τοπικής μας κοινωνίας. Άνθρωποι, που επικυρώνουν με την ενεργό τους παρουσία τη θέληση όλων μας να παλέψουμε για έναν Δήμο που οδηγεί από την ακεραιότητα ως την επιτυχία, με ασφάλεια, υπευθυνότητα, ανάπτυξη, εξωστρέφεια, ανανέωση, καινοτομία, κι επιτυχία.

Πιστεύουμε ότι η πενταετία που διανοίγεται μπροστά μας είναι μια περίοδος όπου με εχέγγυά μας τις γνώσεις, τις εμπειρίες και τις ικανότητές μας θα συνεχίσουμε να οικοδομούμε έναν Δήμο, που θα εγγυάται το αναπτυξιακά δυναμικό παρόν και μέλλον μας.

Με κεντρικό σύνθημά μας ότι Όλοι είναι απαραίτητοι, κανείς δεν περισσεύει, συνεχίζουμε την αυτοδιοικητική εκλογική μας πορεία.

Οι δέκα (10) νέοι υποψήφιοι της «Κοινωνίας Πολιτών» είναι:

1. Γιασάρης Νικόλαος

2. Δομβρίδου Αντωνία (Τόνια)

3. Ζαγορίδης Παναγιώτης

4. Ζησίδου Κωνσταντίνα

5. Κοτσίλα Μαρία

6. Λασκαρίδη Βενετία

7. Μαγιόπολους Πέτρος

8. Μπλεκάτση Ελπινίκη (Έλπη)

9. Χατζηαποστόλου Χριστόδουλος (Χρήστος)

10. Χατζηπέμου Χρήστος”

Εδώ τα βιογραφικά τους

Back to top button