ΔΑΔΑΑ Κομοτηνής με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ενημέρωσης για τον Αυτισμό: “η άγρυπνη ματιά γονιών και αυτιστικών ανάμεσα στις επετείους”

Εν όψει της 2ας Απριλίου 2022, Παγκόσμιας Ημέρας Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό, η συνεισφορά του ΔΑΔΑΑ όπως πάντα είναι η ΠΡΑΞΗ. Και επειδή η ουσία είναι ανάμεσα στις επετείους πάμε να δούμε επιγραμματικά τι έκανε ο ΔΑΔΑΑ τον τελευταίο χρόνο:

Το 2022 είναι για μας μια χρονιά ελπίδας να πραγματοποιήσουμε ακόμη περισσότερες δράσεις και να πετύχουμε σημαντικότερες διεκδικήσεις. Ενώ όλα μας τα προγράμματα συνεχίζονται και η επιτυχίες μας σε αυτά μας γεμίζουν αισιοδοξία, δύναμη και εμπειρίες, η πρώτη μας μεγάλη συμμετοχή θα είναι στις 2 Απριλίου όπου θα παρουσιάσουμε σε διεθνές συνέδριο στην Ρώμη τις καλές πρακτικές του συλλόγου μας μπροστά σε εκπροσώπους του δικτύου NDSAN που συμμετέχουμε με άνω των 1000 φορέων-μελών από την Ιταλία και όλο τον κόσμο.

Ο ΔΑΔΑΑ είναι η «άγρυπνη ματιά» των γονιών και των αυτιστικών στην περιοχή μας ανάμεσα στις επετείους. Φέρνουμε μια κουλτούρα συνεργασίας με όλους, εξωστρέφειας και Δικτύωσης. Όσα εμπόδια και να μπαίνουν στις ζωές μας δεν παύουμε την προσπάθεια.

Exit mobile version