ΚορυφαίαΑυτοδιοίκησηΠολιτισμός

Με Χριστίνα Μαραγκόζη οι εκδηλώσεις «Θρακικό Πέλαγος Παράλια ΠΕ Ροδόπης 2022»

Τετραήμερο πρόγραμμα πολιτιστικών δράσεων που θα εξελιχθούν από τις 25 έως τις 28 Αυγούστου 2022, περιλαμβάνει ο θεσμοθετημένος κύκλος εκδηλώσεων «Θρακικό Πέλαγος Παράλια ΠΕ Ροδόπης 2022» που οργανώνει η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης- Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης.

Η αυλαία του φετινού προγράμματος ανοίγει με τη μουσική εκδήλωση «ένα πιάνο, μια φωνή, με μια θάλασσα τραγούδια» με τη συντοπίτισσα Χριστίνα Μαραγκόζη στο τραγούδι και Γιώργο Μαραγκό στο πιάνο, την Πέμπτη 25 Αυγούστου και ώρα 21:00 στον αύλειο χώρο του Αρχαιολογικού Μουσείου Κομοτηνής. Μια βραδιά ατμοσφαιρική γεμάτη μελωδίες σε αγαπημένα τραγούδια σύγχρονων Ελλήνων συνθετών, που οργανώνεται με την υποστήριξη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ροδόπης.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων, την Παρασκευή 26 Αυγούστου, στην Μαρώνεια, θα εμφανιστεί το Παραδοσιακό Θρακιώτικο Συγκρότημα «Εβρίτικη Ζυγιά» με πρόγραμμα παραδοσιακής μουσικής. Ακολουθεί, την Κυριακή 28 Αυγούστου, στο Φανάρι, συναυλία παραδοσιακής μουσικής και μουσικής των Βαλκανίων με το σχήμα «Λωξάντρα» (Loxandra Ensemble). Επιπλέον, στη διάρκεια του πολιτιστικού τετραημέρου προγραμματίστηκαν, παιδικές παραστάσεις του Θεάτρου Σκιών του Γιάννη Βουλτσίδη με το έργο «Ο Καραγκιόζης στις Θάλασσες της Μυθολογίας» το Σάββατο 27 Αυγούστου στο Φανάρι και την Κυριακή 28 Αυγούστου στην Μαρώνεια αντίστοιχα.

Η είσοδος στις εκδηλώσεις είναι δωρεάν και η προσέλευση ελεύθερη.

Back to top button