ΚορυφαίαΚοινωνίαΡεπορτάζΡΟΗ ΝEWS WEB TV

Χάρης Καστανίδης,υποψήφιος Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ από την Κομοτηνή :”δεν ανέχομαι το κόμμα μου να κινείται μεταξύ εκλογικής φθοράς και αφθαρσίας”(web tv -φωτογραφίες)

Για την υποψηφιότητα του στην διαδικασία εκλογής νέου Προέδρου του ΚΙΝΑΛ μίλησε το Σάββατο στην Κομοτηνή μπροστά σε ολιγάριθμο είναι η αλήθεια ακροατήριο, ο βουλευτής Θεσσαλονίκης και τέως Υπουργός Χάρης Καστανίδης .Ο κ Καστανίδης αναφέρθηκε στους λόγους που τον ώθησαν να διεκδικήσει την ηγεσία “όχι επειδή του λείπουν τα αξιώματα ” όπως χαρακτηριστικά ανέφερε .

“Είμαι με όλους αυτούς που δεν ανέχονται η παράταξη που οδήγησε σε μέρες ευημερίας τη χώρα και σε καλύτερες μέρες τον ελληνικό λαό ,να κινείται μεταξύ εκλογικής φθοράς και αφθαρσίας. Είναι ίσως η τελευταία ευκαιρία να ξανακάνουμε τη δημοκρατική παράταξη μεγάλη ,να δημιουργήσουμε πίσω στη δημόσια ζωή ως πρωταγωνίστρια πολιτική δύναμη γιατί αυτό είναι απολύτως αναγκαίο για τη χώρα” τόνισε χαρακτηριστικά

Ο κ Καστανίδης απέφυγε να κάνει την οποιαδήποτε αναφορά στους συνυποψηφίους λέγοντας ότι κατα τη διάρκεια αυτής της προεκλογικής ,γα το κόμμα του, περιόδου δεν πρόκειται να προσχωρήσει σε προσωπικές επιθέσεις αλλά θα μιλά πολίτικά για την παράταξη και το διακύβευμα της εκλογής για τη χώρα.

Αναφέρθηκε επίσης στην περίοδο που οδήγησε στα μνημόνια αναφέροντας ότι το ΠΑΣΟΚ σήκωσε ευθύνη που δεν του ανήκε ενώ άσκησε κιτρική για τις πολίτικές επιλογές της σημερινής κυβέρνησης αναφέροντας ως παράδειγμα την ενεργειακή πολιτική.

Τέλος ως προς την ανάπτυξη του αγροτικού τομέα πρότεινε ως “προοδευτική πρόταση” την σύσταση ,στα πλαίσια της κοινωνικής οικονομίας ,με την στήριξη του κράτους ,μια “κοινότητας καλλιεργητών” όπως την χαρακτήρισε.

Τον κ Καστανίδη προλόγισε ο πρώην βουλευτής και Υπουργός Γιώργος Πεταλωτής. Μεταξύ των παρισταμένων ήταν ο βουλευτής Ιλχάν Αχμέτ.ο Δήμαρχος Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης ,ο τέως βουλευτής Αχμέτ Χατζηοσμάν ,ο τέως Νομάρχης Στέλιος Σταυρόπουλος, ο Γραμματέας της ΝΕ Παύλος Δαμιανίδης ,ο τέως υπ βουλευτής Γιώργος Μανανάς,η Πρόεδρος του ΔΣ Κλεοπάτρα Στογιαννίδου,το μέλος της ΚΕ Δάμων Δαμιανός και μετρημένοι φίλοι του ΠΑΣΟΚ .

Η ομιλία του κ Καστανίδη όπως τη μετάδωσε ζωντνανά η Ροή news Q

Back to top button