Black Friday …μετά μουσικής στην Κομοτηνή-Συνεργασία Δήμου και Εμπορικού Συλλόγου


Με αφορμή την Black Fridey που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Νοέμβριου 2021 ο Εμπορικός Σύλλογος Κομοτηνής , προκειμένου να ενισχύσει το καταναλωτικό ενδιαφέρων, σε συνεργασία με το Δήμο Κομοτηνής, προτίθεται να δημιουργήσει ένα ευχάριστο κλίμα με μελωδίες να ακούγονται σε όλους τους εμπορικούς δρόμους , ενισχύοντας έτσι το γιορτινό χαρακτήρα που έχει αποκτήσει η συγκεκριμένη μέρα τα τελευταία χρόνια .

 Η Black Fridey είναι μια προωθητική ενέργεια και αφορά όλη την αγορά και όλες τις επιχειρήσεις, μικρής, μεσαίας και μεγάλης κλίμακας. Η συμμετοχή των εμπορικών καταστημάτων είναι προαιρετική. Σας ενημερώνουμε ότι τα καταστήματα που επιθυμούν να συμμετέχουν στη συγκεκριμένη ενέργεια θα πρέπει να γνωρίζουν ότι, στα προϊόντα που προσφέρονται, θα πρέπει να αναγράφονται ευκρινώς η παλαιά και η νέα μειωμένη τιμή.

Εφόσον αναγράφεται ποσοστό μείωσης, αυτό θα πρέπει να αναρτάται σε εμφανή σημεία εντός του καταστήματος( όχι στη βιτρίνα) και οπωσδήποτε στα σημεία που πωλούνται τα προϊόντα. Δεν επιτρέπεται η προσφορά ειδών των οποίων η ποσότητα υπερβαίνει το πενήντα (50%) του συνόλου των κωδικών που διαθέτει το κατάστημα. Επίσης σας ενημερώνουμε ότι για την εύρυθμη λειτουργιά της αγοράς και προς αποφυγή συνωστισμού ο Σύλλογος προτείνει προαιρετικά τα καταστήματα να είναι ανοιχτά 10:00 -21:00 .


“Ενισχύουμε τους επαγγελματίες, ενισχύουμε την πόλη που αγαπάμε .” καταλήγει η ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου

Exit mobile version