ΚορυφαίαΠολιτισμός

“Άρωμα Άνοιξης ” έφερε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ανατολικορωμυλιωτών Κομοτηνής στα παιδιά του Συλλόγου Μέριμνας ΑμεΑ “Άγιοι Θεόδωροι”

Μία πρωτοβουλία ευαισθησίας από τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Ανατολικορωμυλιωτών Κομοτηνής σήμερα .Όπως αναφέρουν σε σχετική ανάρτησή του:

“Άρωμα άνοιξης μύρισε σήμερα το πρωί στο Σύλλογο Μέριμνας ΑμεΑ Νοητικής Υστέρησης Ν.Ροδόπης “Άγιοι Θεόδωροι”.Η χαρά και η αγάπη που δώσαμε και πήραμε τραγουδώντας και χορεύοντας, καλωσορίζοντας με αυτό τον τρόπο την άνοιξη, δημιούργησαν μοναδικά συναισθήματα. Οι μουσικές των παιδιών του Εργαστηρίου Παραδοσιακής Μουσικής Music school NOTA του κ.Christos Chatzopoulos, καθώς και τα αναμνηστικά δωράκια που ετοίμασε ο Σύλλογός μας, έφεραν στις καρδιές των παιδιών του Συλλόγου «Άγιοι Θεόδωροι» ενθουσιασμό και πολλά πολλά χαμόγελα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ.Χρήστο Χατζόπουλο για τη συνεχή και δημιουργική συνεργασία με το σύλλογό μας, στη Διεύθυνση, στο Δ.Σ. και στο προσωπικό του Συλλόγου Μέριμνας Α.με.Α. Νοητικής Υστέρησης Ν.Ροδόπης «Άγιοι Θεόδωροι» για την υπέροχη φιλοξενία και τέλος στη Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού, Παιδείας, Αθλητισμού Κομοτηνής και ιδιαίτερα στην κ.Νατάσα Λιβεριάδου για τη στήριξη στην υλοποίηση της δράσης αυτής.

Καλό Πάσχα σε όλους!”καταλήγει ο Σύλλογος

Θερμά συγχαρητήρια …

Back to top button