Αρνητικά και τα 120 τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού μεταξύ των υπαλλήλων του Δήμου Κομοτηνής-Ο Δήμος θα τιμήσει τις 5 νοσηλεύτριες του Νοσοκομείου Κομοτηνής που προσφέρθηκαν να βοηθήσουν εθελοντικά στη Θεσσαλονίκη

Αρνητικά ήταν και τα 120 τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού που πραγματοποιήθηκαν στις 17, 19 και 20 Νοεμβρίου από κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ σε εργαζόμενους των Υπηρεσιών του Δήμου Κομοτηνής.
Επίσης σήμερα έγινε γνωστό ότι ο Δήμος Κομοτηνής θα τιμήσει τις 5 νοσηλεύτριες του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου Κομοτηνής που βρίσκονται ήδη στο Ιπποκράτειο προκειμένου να στελεχώσουν τις ΜΕΘ του .
“Η διοίκηση του Δήμου Κομοτηνής υποστηρίζει ότι η αλληλεγγύη των νοσηλευτών χρειάζεται παράλληλα και κύρια τη στήριξη του κράτους και των θεσμικών φορέων, για να επέρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα της καίριας αντιμετώπισης της πανδημίας. Το κράτος οφείλει να διαθέτει τα απαραίτητα υγειονομικά όπλα, καθώς, επίσης, επαρκές κι εξειδικευμένο προσωπικό με εργασιακές σχέσεις αξιοπρεπείς, αντάξιες μιας πολιτείας που δηλώνει ότι προστατεύει την υγεία και την ευημερία των πολιτών, όπως, άλλωστε,οι ευρωπαϊκοί κανόνες το επιτάσσουν.
Ο Δήμος Κομοτηνής θα τιμήσει τους συμπολίτες μας νοσηλευτές μέσα από συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, προκειμένου να εκφράσει και θεσμικά ένα δημόσιο «ευχαριστώ» εκ μέρους όλων των δημοτών. ” σημειώνει σε σχετική ανακοίνωσή του ο Δήμος Κομοτηνής

Exit mobile version