Η αποπληρωμή αποζημιώσεων που χρωστούσε ο ΣΥΡΙΖΑ και η “συνεπής” καταβολή επιδοτήσεων από τον ΟΠΕΚΕΠΕ το έργο του Ευριπίδη Στυλιανίδη για τους αγρότες

Σημαντικό ,μετρήσιμο και αξιολογημένο το έργο και κυρίως το ενδιαφέρον για τον αγροτικό χώρο όπως το παρουσίασε ο ίδιος ο υποψήφιος βουλευτής Ροδόπης κατά την επίσκεψη σε καφενεία των Υφαντών , της Αιγείρου, Μεσούνης και Μελέτης .Παραθέτουμε αυτούσιο το δελτίο τύπου του για να αντιληφθεί ο αγροτικός κόσμος την τεράστια προσφορά του γιατί ενώ ακόμη περιμένουμε να ανοίξει το ΌΣΔΕ και να εξειδικευθεί η νέα ΚΑΠ ο βουλευτής Ροδόπης προβάλει την ¨συνεπή” καταβολή επιδοτήσεων από τον ΟΠΕΚΕΠΕ ως έργο του .Ιδού :

Κοντά στους κατοίκους των οικισμών, Υφαντών, Μεσσούνης, Αιγείρου και Μελέτης βρέθηκε ο υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης για να τους υπενθυμίσει τις παρεμβάσεις που έκανε την προηγούμενη τετραετία για την ενίσχυση του αγροτικού εισοδήματος του Νομού και να τους αναλύσει τους βασικούς στόχους που θέτει στην νέα περίοδο που ξεκινά μετά τις εκλογές για την βελτίωση του αγροτικού εισοδήματος.

Θύμισε στους συμπολίτες του, την αποπληρωμή των αγροτικών αποζημιώσεων από φυσικές καταστροφές των ετών 2018-2019 παρότι είχαν ανακοινωθεί πομπωδώς από τον ΣΥΡΙΖΑ, ουδέποτε καταβλήθηκαν. Το 2020 με δική του παρέμβαση, η κυβέρνηση αποπλήρωσε τα οφειλόμενα στους αγρότες της Ροδόπης και έκτοτε καθ’ όλη την διάρκεια της τετραετίας, κατέβαλε με συνέπεια επιδοτήσεις, αποζημιώσεις και καινούργια χρηματοδοτικά προγράμματα.

Στον οικισμό της Αιγείρου, οι πολίτες εξέφρασαν την αγωνία τους για το νέο νοσοκομείο δωρεάς ιδρύματος Νιάρχου φοβούμενοι την εμπλοκή που πρόσφατα έγινε εξαιτίας της υπερκοστολόγησης προσφορών των κατασκευαστριών εταιρειών. Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, τους διαβεβαίωσε ότι το έργο πάγωσε αλλά δεν κάηκε και ανακοινώθηκε μάλιστα προχθές από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο πρόγραμμα υγείας της Νέας Δημοκρατίας. Με παρέμβαση του Βουλευτή, το ίδρυμα διαβεβαίωσε ότι θα επιμείνει σε έναν λογικό συμβιβασμό και ο Πρωθυπουργός ανέπτυξε πρωτοβουλία αμέσως πιέζοντας τις εταιρείες σε μια λογική λύση. Η ολοκλήρωση του νοσοκομείου θα αναβαθμίσει την περιοχή και θα την κάνει ελκυστική και σε ξένους επισκέπτες. 

Exit mobile version