Αποκλειστικό:η τραγωδία του τουρισμού στη Ροδόπη: μέσα σε μία νύχτα “ξηλώθηκε” η μοναδική παραλία με μπλε σημαία στο Δήμο Μαρώνειας Σαπών ,στον Πλατανίτη

Μπορεί κάποιοι στη Ροδόπη να ζουν σε μία εικονική πραγματικότητα , να ονειρεύονται μεγαλεία ανάπτυξη που θα έρθει καλπάζοντας σε…πράσινα άλογα ,ωστόσο η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική.

Με θλίψη έγινε γνωστό ότι η μοναδική παραλία του Δήμου Μαρώνειας Σαπών που βραβεύτηκε με γαλάζια σημαία  ,αυτή του ξενοδοχείου ISMAROS ,ξηλώθηκε από την επιχείρηση μέσα σε μία νύχτα! Μέχρι πρόσφατα στο χώρο υπήρχαν ομπρέλες και ξαπλώστρες που είχε αναπτύξει ο επιχειρηματίας περιμένοντας την δημοπρασία του Δήμου για να λειτουργήσει ,όπως πρέπει το αναψυκτήριο στην παραλία η οποία είχε γίνει σημείο αναφοράς. Δυστυχώς οι καθυστερήσεις και οι παλινωδίες  από τη μία και το κλείσιμο της συνοριακής διόδου της Νυμφαίας που απέτρεψε Βούλγαρους τουρίστες έδωσαν και το τελειωτικό χτύπημα .Να σημειωθεί ότι τη διεκδίκηση της μπλε σημαίας την έκανε ο ίδιος ο επιχειρηματίας και όχι ο Δήμος με ότι αυτό συνεπάγεται για την τύχη της στο μέλλον.

Μάλιστα πληροφορίες μας λένε ότι το ξενοδοχείο ανέστειλε την λειτουργία του και δεν δέχεται πλέον πελάτες .Μακάρι να μην είναι έτσι γιατί η FILOS TRAVEL είναι μία από τις σοβαρότερες επιχειρήσεις που επένδυσε στον τόπο μας τα τελευταία χρόνια .Μάλιστα είχε εκμισθώσει δύο ξενοδοχείο ,ένα στον Πλατανιτη και ένα στη Μαρώνεια τον πρώτο χρόνο της παρουσίας της στην περιοχή. Πέρσι και φέτος άνοιξε μόνο το ξενοδοχείο του Πλατανίτη .

Η εξέλιξη αυτή θα έχει σοβαρές επιπτώσεις σε όλο το φάσμα των τουριστικών επιχειρήσεων της περιοχής που δέχονται το ένα χτύπημα πίσω από το άλλο .Οι φωτογραφίες της Ροή news χαρακτηριστικές ….

Exit mobile version