ΑστυνομικάΚορυφαίαΡεπορτάζΤοπικές ειδήσεις

Αποκλειστικό: άλογο με κάρο έπεσε ,μετά από τρελή κούρσα,πάνω σε αυτοκίνητο στην Κομοτηνή !

Ένα περίεργο τροχαίο ατύχημα συνέβη πριν από λίγη ώρα στην ανατολική είσοδο της Κομοτηνής ,στο ύψος της διασταύρωσης των φυλακών ,στο ύψος του πρατηρίων υγρών καυσίμων Τζαμπαζλή.

Αφηνιασμένο άλογο που έσερνε κάρο έπεσε με πολύ μεγάλη ταχύτητα πάνω σε αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε 40χρονος οδηγός που είχε σταματήσει στη φανάρι. Η σύγκρουση ήταν εκκωφαντική με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά το άλογο ενώ το αυτοκίνητο υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές στο οπίσθιο μέρος του.

Από τις φωτογραφίες της Ροή news φαίνεται πως το άλογο ξεκίνησε την τρελή πορεία του περίπου στο ύψος του κόμβου του κάθετου άξονα προς Βουλγαρία ,χτύπησε στο κράσπεδο και εκεί έφυγαν οι 2 μπροστινές ρόδες του κάρου .Από εκεί  συνέχισε την αφηνιασμένη κούρσα  του σέρνοντας το κάρο μόνο στις δύο ώρες ,πέρασε 3 φανάρια για να καταλήξει πάνω στο σταματημένο αυτοκίνητο με τον οδηγό να παθαίνει σοκ από την σύγκρουση .

Το άλογο τραυματίστηκε στο πίσω πόδι και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο πρατήριο καυσίμων του Γιώργο Τζαμπαζλή οποίος το κρατά και σε συνεννόηση με συμπολίτη που διαθέτει άλογα φροντίζει για την περίθαλψή του. Ο ιδιοκτήτης του κάρου δεν έχει εμφανιστεί και αναζητείται από την αστυνομία.

Να σημειωθεί ότι το είναι ευτύχημα που το ζώο σταμάτησε σε αυτοκίνητο μόνο με υλικές ζημιές και χωρίς τραυματισμούς καθώς τις καθημερινές από εκεί διέρχονται δεκάδες αυτοκίνητα ενώ είναι βέβαιο ότι αν έπεφτε πάνω σε κάποιο μηχανάκι τότε πιθανόν να θρηνούσαμε θύματα!

Σάκης Αντωνίου

Back to top button
Close